- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 40
kızz demet şener yolacak saçlarını demek akalın yazmıssın...kaydirigubbakcemile5 demet akalının elinden aldı ibrahim kutluayı o yuzden demet seneri hiç sevmem ve gercekten cok itici bir kadınkafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz demet şener yolacak saçlarını demek akalın yazmıssın...kaydirigubbakcemile5 demet akalının elinden aldı ibrahim kutluayı o yuzden demet seneri hiç sevmem ve gercekten cok itici bir kadınkafamçokkarıştı
nurgül yeşilçay ve cem özeri çok samimi ve doğal buluyorum.çokta yakıştırıyorum
aman yarabbim öylemi yazmışım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hemen düzeltiyorum
bende seviyorum aksine çünkü kötü bi kadın olsaydı iki çocukları oldu çok tatlılar güzel bi çift oldular demet akalın la evlenseydi böyle seviyeli olmazdı evlilikleri bence
nurgül yeşilçay ve cem özeri çok samimi ve doğal buluyorum.çokta yakıştırıyorum
ben de aksine hiç beğenmiyorum..hele cem özer çok itici biri olarak geliyr bana...
ben de aksine hiç beğenmiyorum..hele cem özer çok itici biri olarak geliyr bana...
şebnem kısaparmağı hiç sevmiyorum sabah programı sunuyodu bi ara bi insan bu kadar yapmacık olabilir ama fatih kısaparmağın ağırbaşlılığını şarkılarını seviyorum hele babam şarkısı :gitme:mafoldumben
bana ikiside itici geliyor valla hangisini tvde görürsem kanal değiştiririm o derece :tomato:
cem özeri bende sevmiyorum ama ikisi bence çok doğal ve gerçek bir aile oldular..yapmacık değiller o yüzden yakıştırıyorum:1closedeyes:cem ozerle nurgul yesilcayi bende hic begenmiyorum.hic yakismiyorlar birbirlerine.ama allah mutlu etsin demek duser.
bana ikiside itici geliyor valla hangisini tvde görürsem kanal değiştiririm o derece :tomato: