Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bizimkimne oda tamam değil bütün evin mutafğına kadar karışıo renklerine modellerine.oturma odasını o dekore etcekmiş diğerlerini ben ama koymuoki istediğim mobilyayaı alalyım valla sopalıklar kaydirigubbakcemile
begendiğim yatak odası.daha once nette gormüştümilgimi cekmemişti.magazaya baska bişiy için gidip bunu canlı canlı gordum,artık baska bi yatak odası almak istemiyorum.inanın gorundugunden çok daha guzel.
bu model hangi markanın acaba yarın almaya yatak odası almaya gidicez aklımda bulunsun cevabı hemen verirsenin çok memnun olurum
kıslar bunlar benim çok istediğim yataştan yemek odası takımı ve yatak odası takımı..sizce nasıllar?? ağustosta evleniyorum artık bi karar vermem lazım
yalnız yemek odasındaki büfeyi almak istemiyorum.. onun yerine tv ünitesini alıcam..şakkıdı
buda almayı düşündüğüm yatak odası
mısracım ne kadar dı fiyatı hatırlıyor musun?
Keri34 yatak odandan memnun musun beyaz renk olmasından.. kaç senelik evlisin sormamda bi sakınca yoksa.. ben nişanlımla geçen gün yatak odası bakmaya gittim Gamas'a.. yatak odamı beyaz renk almak istiyordum hep gittiğimde de beyaz baktım ama Mağaza sahibi beyaz rengin 5 10 sene sonra sarardığını kreme döndüğünü söyledi nişanlımda mobilyacı oda onayladı. Bu benim kafama takıldı.. yatak odamın duvar rengini kırmızıya boyattım, mobilyamı venge renk alsam tozuyla uğraşmak istemiyorum ee beyazı da çok istiyorum ne yapıcamı şaşırdım