Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV
- Konu Sahibi Hayat87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ay bizimkimne oda tamam değil bütün evin mutafğına kadar karışıo renklerine modellerine.oturma odasını o dekore etcekmiş diğerlerini ben ama koymuoki istediğim mobilyayaı alalyım valla sopalıklar kaydirigubbakcemile
biz isteyince sorun oluyor ama onlar kendi istedikleri olsun istiyorlar.
H
hoppi
Ziyaretçi
begendiğim yatak odası.daha once nette gormüştümilgimi cekmemişti.magazaya baska bişiy için gidip bunu canlı canlı gordum,artık baska bi yatak odası almak istemiyorum.inanın gorundugunden çok daha guzel.
bu model hangi markanın acaba yarın almaya yatak odası almaya gidicez aklımda bulunsun cevabı hemen verirsenin çok memnun olurum
bu model hangi markanın acaba yarın almaya yatak odası almaya gidicez aklımda bulunsun cevabı hemen verirsenin çok memnun olurum
canım arstil olması lazım!!!!!!
kıslar bunlar benim çok istediğim yataştan yemek odası takımı ve yatak odası takımı..sizce nasıllar?? ağustosta evleniyorum artık bi karar vermem lazım
yalnız yemek odasındaki büfeyi almak istemiyorum.. onun yerine tv ünitesini alıcam..şakkıdı
bu takımı bende çok beğeniyorum ama bize biraz pahalı gelmişti :1no2:
bence büfeside çok şık ve birçok eşyayı toplar içine, ben vitrini almayıp üniteyi alsam diye düşünmüştüm CADIARZU
H
hoppi
Ziyaretçi
bugün maskoya gittim sonunda yatak odası alabildim bi dünya mağaza gezdikden sonra mudo diye bi yerdi beyaz hayalim olduğu için istediğim gibi buldum ama orda siyahı vardı onun beyazını yapıp yollucaklar çok farklı bişey çok güzel taksitle 4.700 dü peşin fiyatına 3.500 tl ye indiler resmini çekemedim keşke çekebilseydim yorumlarınızı alırdım
buda almayı düşündüğüm yatak odası
bu yatak odası guzelmıs ben yatak odalarında beyazı cok sevıyorum.benım odamda beyaz.eger aldıysan gule gule kullan
A
AyIşığı
Ziyaretçi
Keri34 yatak odandan memnun musun beyaz renk olmasından.. kaç senelik evlisin sormamda bi sakınca yoksa.. ben nişanlımla geçen gün yatak odası bakmaya gittim Gamas'a.. yatak odamı beyaz renk almak istiyordum hep gittiğimde de beyaz baktım ama Mağaza sahibi beyaz rengin 5 10 sene sonra sarardığını kreme döndüğünü söyledi nişanlımda mobilyacı oda onayladı. Bu benim kafama takıldı.. yatak odamın duvar rengini kırmızıya boyattım, mobilyamı venge renk alsam tozuyla uğraşmak istemiyorum ee beyazı da çok istiyorum ne yapıcamı şaşırdım
mısracım ne kadar dı fiyatı hatırlıyor musun?
Valla cnm yalnış hatırlamıyorsam 5ooo yada 5500 dü fiyatı
Keri34 yatak odandan memnun musun beyaz renk olmasından.. kaç senelik evlisin sormamda bi sakınca yoksa.. ben nişanlımla geçen gün yatak odası bakmaya gittim Gamas'a.. yatak odamı beyaz renk almak istiyordum hep gittiğimde de beyaz baktım ama Mağaza sahibi beyaz rengin 5 10 sene sonra sarardığını kreme döndüğünü söyledi nişanlımda mobilyacı oda onayladı. Bu benim kafama takıldı.. yatak odamın duvar rengini kırmızıya boyattım, mobilyamı venge renk alsam tozuyla uğraşmak istemiyorum ee beyazı da çok istiyorum ne yapıcamı şaşırdım
cnm bence 7 sene idare etsin yeter.. sonra zaten ne kadar da güzel olsa sıkılıyo insan.. ya değiştirirsin ya da yeniden boyatırsın..mobilya hakkını vercek o 7 sene içinde diye düşünüyorum ben.. gönlüne göre al bence 5-10 sene sonrasını düşünmeden.. tabii bu benim fikrim.. ben de hep beyaz hayal ediyodum fakat aldığımız mobilyanın modelini görünce çarpıldım ve onu aldım.. ceviz beyaz lake deri karışımı yatak odası aldım..a.s.