Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
37
eleganceyatakodasdd6.png

Doğtaş Elegance yatak odası 3.300 ytl

deluxeoturmaodassm5.png

Doğtaş deluxe oturma odası 2.400 ytl

eleganceyemekodaskw0.png

Doğtaş elegance yemek odası ve tv ünitesi fiyatını hatırlamıyorum ama 2 küsür falandı

degasoturmaodassl6.png

Doğtaş Degas oturma odası buda çok hoşuma gitti

Yemek odan çok güzelmiş koltuklarında çok hoş ama beyaz kullanışsız olmaz mı cnm nasıl başediceksin kirlenmesi falan..

prod_img%5Cbig%5Ccandy.jpg

prod_img%5Cbig%5Ccandy_2.jpg

nişanlımın beğendiği ve almayı düşündüğü koltuk takımı :1hug:

Yemek odan çok güzelmiş koltuklarında çok hoş ama beyaz kullanışsız olmaz mı cnm nasıl başediceksin kirlenmesi falan..

tsk ederım tatlım ben koyu renklerı sevmem ama eğer bu koltuk takımının kahve sıyah bulursamda olur yanı ben modelını koydum o renk olmayabılır ama gordum cok hosuma gıttı bakalım artık o gune gelınce :eek:

senınkılerde cok hos yaa ben koltuk takımına cok onem verıyom ayaklarım yere basmalı rahat olmalı :jeyyar:

Angel oturma grubu- mobsa..oturma grubunu bu renk ya da kir belli etmeyen bal köpüğü renginde istiyorum üzerinde mor yastıklar düşünüyorum. Tv ünitesinin arkasındaki duvarı da mor boyatmayı düşünüyorum..Vitrin gümüşlük vs almıcam sadece beyaz renk konsol ve masa alıcam..Sandalyeleri de iki tanesini mor giydirmeyi düşünüyorum diğerleri koltuk takımının renginden olcak..

angeloturmagrubumobsacobf1.jpg

w570.png

Beyaz renk tv ünitesi düşünüyorum bo modele benzer..kendim çizicem ekleme yapıcam bikaç tane.. imalatçıya yaptırcaz inş..

bbigio9kl1.jpg

w520.png

Düşündüğüm yatak odası..Masko artı2concept

quantum2arti2conceptcomun9.gif

w800.png

veya bu ama ilki daha ağır basıyo..Bunun gardrobu küçük geldi ama yatak başını çok kullanışlı buldum..evgör

lindayatakodasibeyazbwwyr2.jpg

w740.png

begendiğim yatak odası.daha once nette gormüştümilgimi cekmemişti.magazaya baska bişiy için gidip bunu canlı canlı gordum,artık baska bi yatak odası almak istemiyorum.inanın gorundugunden çok daha guzel.

begendiğim yatak odası.daha once nette gormüştümilgimi cekmemişti.magazaya baska bişiy için gidip bunu canlı canlı gordum,artık baska bi yatak odası almak istemiyorum.inanın gorundugunden çok daha guzel.
berrak_yatak_buyuk.jpg

burcucello senin yatak odasıyla aynı sandım ilk öbür sayfada açıklayınca :) değilmiş ama çok benziyomuş cidden..Ben de çok beğendim..Seninkinin fiyatı kaça cnm bi de nerden?

burcucello senin yatak odasıyla aynı sandım ilk öbür sayfada açıklayınca :) değilmiş ama çok benziyomuş cidden..Ben de çok beğendim..Seninkinin fiyatı kaça cnm bi de nerden?

2800 veya 2600 tam hatırlayamadım şimdi canım.seninki ne kadardı?seninkini de çok begendim ama surgulu kapak istiyorum.

benimkini şimdi başka bi mağazanın sitesinde de gördüm..fiyatı 2.400 yazıyo..Ben de tam tersi sürgü istemiyorum..Arkadaşımın geçen sene sürgüsü çıktı ve ayağını ezdi tırnağı yerinden çıktı çok kötü olmuştu..Onu görünce öle sürgüden vazgeçtim korkuyorum ..

Düşündüğüm yatak odası..Masko artı2concept

quantum2arti2conceptcomun9.gif

w800.png

veya bu ama ilki daha ağır basıyo..Bunun gardrobu küçük geldi ama yatak başını çok kullanışlı buldum..evgör

QUANTUM YATAK ODASINI ALDIM BEN DE ..İYİKİ ALMIŞIM MEMNUNUM ŞİMDİLİK....GARDROBUN İÇİ ÇOK GENİŞ.. NORMALDE HİÇBİR YERE SIĞDIRAMADIĞIM EYALARIMIN HEPSİNİ ALDI BOŞ YER BİLE KALDI hihoyyyt..RESİMDEKİ NEVRESİM İN DE AYNISINI BULDUM ALDIM HEHE :)

AYNI MODELİN TV ÜNİTESİNİ VE YEMEK MASASINI DA ALDIM ONLAR DA ÇOK GÜZELLER :asigim:

QUANTUM YATAK ODASINI ALDIM BEN DE ..İYİKİ ALMIŞIM MEMNUNUM ŞİMDİLİK....GARDROBUN İÇİ ÇOK GENİŞ.. NORMALDE HİÇBİR YERE SIĞDIRAMADIĞIM EYALARIMIN HEPSİNİ ALDI BOŞ YER BİLE KALDI hihoyyyt..RESİMDEKİ NEVRESİM İN DE AYNISINI BULDUM ALDIM HEHE :)

AYNI MODELİN TV ÜNİTESİNİ VE YEMEK MASASINI DA ALDIM ONLAR DA ÇOK GÜZELLER :asigim:

aaa güle güle kullan cnm.. darısı başıma :) kaça aldın peki? Nerden aldın bi de..ben daha yakından görmedim modeli resimden çok beğendim kullanan birinin bu şekilde yorumu çok sevindirdi beni hihoyyyt tv ünitesi de var mı bunun tam düşündüğüm renklerde o da beyazdır sanırım? tv ünitesi kaça peki?

X