• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğim modeller..karar veremedim sizce en güzeli hangisi??

cnm 1. dekı ve 2.resımde 2.dekı alyans benımkıne cok benziyor cok kullanıslı bende resmını koyayım fıkır olsun sana

Eki Görüntüle 195374

üzerine tıkladıgında buyuyo net gorebılırsın

çokkk begendim canım ne kadar yakışmış sana Allah mutlu etsin daha arastırıyorum bakalım işte sennkinide favorilerime ekledim:52:

çokkk begendim canım ne kadar yakışmış sana Allah mutlu etsin daha arastırıyorum bakalım işte sennkinide favorilerime ekledim:52:

tesekkur ederım cnm :)) taslı yuzuk almayı dusunuyosan benden bı tavsıye tasların gomulu olmasına cok dıkkat et aksı taktırde sureklı dusme yapar cok sorun yasarsın. benımkı gomulu belkı cok fazla parlamıyo ama rahatım 10 aydır parmagımda hıc cıkarmadım butun temızlık malzemelerıyle kanka oldu benım yuzuk ama allaha sukur bı tası bıle dusmedı:21:

hepsi güzel aslında ama bvlgari yi asla tavsiye etmem. modeli çok hoşuma gittiği için 3 yıl kullandım ama parmağımda eğrilik oluştu ;yüzük çok kalın olduğu için yüzük parmağımla orta parmağımı birleştiremiyodum. şimdi düz klasik bir alyans kullanıyorum

3.çok güzel benim alyansıma çok benziyor ben çok beğenerek kullanıyorum:16:

İÇLERİNDE EN İYİSİ BU..
attachment.php

Back