Beğendiğim modeller..karar veremedim sizce en güzeli hangisi??

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
merhaba kk'nin biricik güzell bayanları.Ben kendimce şık ve zarif modeller beğendim ama hangisi daha güzel bi türlü karar veremedim bana yardım edebilecek zevkli gözlere ihtiyacım var:) hatta sizde begendiğiniz modelleri göstererek yardımcı olursanız çokkkkk ama çokkkkkk mutlu olurum hepinize şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum .

Eklentiler

• $15645.jpg
    1,2 KB · Görüntüleme: 112
  • $84984.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 180
  • $645514.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 153
  • $894512.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 105
  • $8745456.jpg
    4,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $978511123.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 106
  • $8678145.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 111
bende alyanslarımı yakın bi zmanda aldım ve arişin su içinde kalbi olan modeli uzun bi süre cok begendim o olcaktı ama kataloglar değişti ve fiyatı bi anda cok arttı :) sora bska bi alyans aldık tabi bence eklediklerini çoğu güzel ama en güzeli o kalpli bence ben bide onu orta çizgisi de beyaz olanını sipariş ettircektim ole daha hoş olur .

o modelide biliyorum canım ewet cok güzel eminim sanada çok yakışmıstır onu bizimki begenmedi :S aman erkek işte ne anlar heehehe

İçlerinde en dikkat çeken 1. model. Hani emin değilsen biraz daha araştır canım. Ben sade modelleri seviyorum, taşsız,iki renkli olmasından yanayım

cnm 1. dekı ve 2.resımde 2.dekı alyans benımkıne cok benziyor cok kullanıslı bende resmını koyayım fıkır olsun sana

üzerine tıkladıgında buyuyo net gorebılırsın

ben bunları çok beğeniyorum canım parmakta da çok zarif duruyo biz alırken nişanlımın parmağına olmadı bunlar o yüzden alamadık profilimden benimkine de bakabilirsin fikir olur belki yardımcı olabilirsem ne mutlu:80:

1. modelde güzelmiş ama şahsi fikrim ben beyaz altın sevmiyorum ya gümüş gibi duruyo aklına yatanı bulman dileğiyle...

Bence 5. model güzel çünkü benim alyansım o modelin 3 taşlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…