• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğim modeller..karar veremedim sizce en güzeli hangisi??

ayisiltisi

bıdıkkkk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
401
0
46
İstanbul
merhaba kk'nin biricik güzell bayanları.Ben kendimce şık ve zarif modeller beğendim ama hangisi daha güzel bi türlü karar veremedim bana yardım edebilecek zevkli gözlere ihtiyacım var:) hatta sizde begendiğiniz modelleri göstererek yardımcı olursanız çokkkkk ama çokkkkkk mutlu olurum hepinize şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum .

Eklentiler

• $15645.jpg
    $15645.jpg
    1,2 KB · Görüntüleme: 112
  • $84984.jpg
    $84984.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 180
  • $645514.jpg
    $645514.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 153
  • $894512.jpg
    $894512.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 105
  • $8745456.jpg
    $8745456.jpg
    4,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $978511123.jpg
    $978511123.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 106
  • $8678145.jpg
    $8678145.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 111
bende alyanslarımı yakın bi zmanda aldım ve arişin su içinde kalbi olan modeli uzun bi süre cok begendim o olcaktı ama kataloglar değişti ve fiyatı bi anda cok arttı :) sora bska bi alyans aldık tabi bence eklediklerini çoğu güzel ama en güzeli o kalpli bence ben bide onu orta çizgisi de beyaz olanını sipariş ettircektim ole daha hoş olur .

bende alyanslarımı yakın bi zmanda aldım ve arişin su içinde kalbi olan modeli uzun bi süre cok begendim o olcaktı ama kataloglar değişti ve fiyatı bi anda cok arttı :) sora bska bi alyans aldık tabi bence eklediklerini çoğu güzel ama en güzeli o kalpli bence ben bide onu orta çizgisi de beyaz olanını sipariş ettircektim ole daha hoş olur .

o modelide biliyorum canım ewet cok güzel eminim sanada çok yakışmıstır onu bizimki begenmedi :S aman erkek işte ne anlar heehehe

İçlerinde en dikkat çeken 1. model. Hani emin değilsen biraz daha araştır canım. Ben sade modelleri seviyorum, taşsız,iki renkli olmasından yanayım:29:

cnm 1. dekı ve 2.resımde 2.dekı alyans benımkıne cok benziyor cok kullanıslı bende resmını koyayım fıkır olsun sana

$100_4311.jpg

üzerine tıkladıgında buyuyo net gorebılırsın

ben bunları çok beğeniyorum canım parmakta da çok zarif duruyo biz alırken nişanlımın parmağına olmadı bunlar o yüzden alamadık profilimden benimkine de bakabilirsin fikir olur belki :31:yardımcı olabilirsem ne mutlu:80:
$imagesCA4C2U6U.jpg $images[2].jpg

1. modelde güzelmiş ama şahsi fikrim ben beyaz altın sevmiyorum ya gümüş gibi duruyo aklına yatanı bulman dileğiyle...:nazar:

Bence 5. model güzel çünkü benim alyansım o modelin 3 taşlısı:9:

Son düzenleme:
Back