• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu beğendiğim mobilyalar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bayıldım koltuk takımına canım konunu yeni gördüm bende bu tarz koltukları beğeniyorum kısmet olursa bende evlenince mutlaka bu tarz almayı düşünüyorum.bu rengide çok güzel solitarywomancım en kısa sürede al evinide paylaş bizle çok merak ediyorum evde nasıl durur diye güle güle mutlulukla kullanırsın inş.:38:

işte şimdi beğendim :))

inşallah vardır pembe kumaş da pembe yaptırabilirsin. gerçi bu renk de güzel ama çok soğuk geldi bana hele de senin çeyizlerini bilen biri olarak pek ısınamadım :))

senin ve cookie'nin evini merakla bekliyorum :16: her şey gönlünüze göre olsun. öpüyorum

Aqua'ma katılıyorum. Koltukların modelini çok beğendim, tatlı ve açık bi pembeyle çok hoş olacaktır :16:

Allah gönlünüze göre versin canımmm... :16:

dua edinde istediğim renkte kumaş olsun kızlar fabrikasının show roomuna gidecez ordan beğeneceğiz mobilyaları bakalım bu olmazsa modelini ve rengini beğendiğim başka bir mobilyada olabilir.bu arada cmtsi günü ev bakmayada gideceğiz bir kaç yerde varmış saolsun akrabalarımız haber vermeye başladı:9: olmadı eve göre mobilya beyeneceğim artık:16:

dua edinde istediğim renkte kumaş olsun kızlar fabrikasının show roomuna gidecez ordan beğeneceğiz mobilyaları bakalım bu olmazsa modelini ve rengini beğendiğim başka bir mobilyada olabilir.bu arada cmtsi günü ev bakmayada gideceğiz bir kaç yerde varmış saolsun akrabalarımız haber vermeye başladı:9: olmadı eve göre mobilya beyeneceğim artık:16:

Kuzum zaten eve göre beğenmen gerekmez mi? :26: Bence once evi belirleyin ondan sonra mobilyalarınıza kesin karar verin.. Tabi evli biri konuda yorum yaparsa daha iyi olur ama.. Biz de nişanlımla mobilyalara bakıyoruz suan fikir olması için ama ev olmadan mobilya almayız.

Düğün ne zaman bu arada tatlım? :123:

Kuzum zaten eve göre beğenmen gerekmez mi? :26: Bence once evi belirleyin ondan sonra mobilyalarınıza kesin karar verin.. Tabi evli biri konuda yorum yaparsa daha iyi olur ama.. Biz de nişanlımla mobilyalara bakıyoruz suan fikir olması için ama ev olmadan mobilya almayız.

Düğün ne zaman bu arada tatlım? :123:

cnm valla mobilyalar için sabırsızlanıyorum o nedenle önce mobilyalara baktık hep nişanlımla kıyamam o da kıramıyor beni şurda şöyle bir model var diyorum iş çıkışı hemen oraya gidiyoruz :9::9: haklısın aslında ama kiracı olacaz eşyalarımızı ilk evimize göre alıcaz ama sonra taşınırsak eşyalara göre ev bakacaz galiba:31:

cnm mayıs sonu haziran başı gibi istiyoruz ama düğün yapacak yer bulamadık daha biraz geç kaldık galiba hiç olmadı nikah yapacaz artık cnmcım:16:

cnm valla mobilyalar için sabırsızlanıyorum o nedenle önce mobilyalara baktık hep nişanlımla kıyamam o da kıramıyor beni şurda şöyle bir model var diyorum iş çıkışı hemen oraya gidiyoruz :9::9: haklısın aslında ama kiracı olacaz eşyalarımızı ilk evimize göre alıcaz ama sonra taşınırsak eşyalara göre ev bakacaz galiba:31:

cnm mayıs sonu haziran başı gibi istiyoruz ama düğün yapacak yer bulamadık daha biraz geç kaldık galiba hiç olmadı nikah yapacaz artık cnmcım:16:

Kuzum bence kiracı da olsan kira tutacağın eve göre al eşyalarını, yine sen bilirsin tabii :16:

Hayırlısı olsun tatlım inşallah bizim de mayıs sonu olucaak:123:

çok saolun kızlar sizden başka beğenen olmadı galiba ama ben çok beğendim koltuklarımı açık pembe yaptırmaya karar verdim tabi mobilyacıda istediğim renk kumaş varsa yaptıracağım tekli koltuklarıda desenli yaptırmayı düşünüyorum cnm:16:

Ben çok beğendim cnm inşallah evinde güle güle kullan. Pembe de gider bu modele çok güzel olur:31:

mobilyanı ben de çok beğendim benim sevdiğim tarz.. Acaba nerden aldın mobilyanı?? Hangi marka onu merak ettim..

kızlar bugün nişanlımla baya bi çeyiz alışverişi yaptık bu arada mobilyalara da baktık beğendiğimiz koltuk takımını çok büyük ihtimalle "inş allah nasip ederse " haftaya almaya gideceğiz (dua edin bi engel çıkmasın:34:)

işte beğendiğim takım kızlar yorumlarınızı bekliyorum:16::16:

Eki Görüntüle 596395

Eki Görüntüle 596396 Eki Görüntüle 596397 Eki Görüntüle 596398

eğer bu takımı alırsam renkli kırlentlerle,perde ve halıyla güzel bir şekilde kombinlemeyi düşünüyorum kızlar country tarzına yakın bişiler yapıcam:9::9:

çok güsell güle güle kullan

Gamzecim ben daha yeni görüyorum konunu çok beğendim çok rahat country uygulayabileceğin çok şık bir takım Allah nasip etsin sana bu takımı :nazar:

Back
X