• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu beğendiğim mobilyalar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar bugün nişanlımla baya bi çeyiz alışverişi yaptık bu arada mobilyalara da baktık beğendiğimiz koltuk takımını çok büyük ihtimalle "inş allah nasip ederse " haftaya almaya gideceğiz (dua edin bi engel çıkmasın:34:)

işte beğendiğim takım kızlar yorumlarınızı bekliyorum:16::16:

$serenaoturmagif.webp

$pr_01_3901_max.webp$pr_02_3901_max.webp$pr_04_3901_max.webp

eğer bu takımı alırsam renkli kırlentlerle,perde ve halıyla güzel bir şekilde kombinlemeyi düşünüyorum kızlar country tarzına yakın bişiler yapıcam:9::9:

Son düzenleme:
Bu renkler çok kullanışlı oluyor kir göstermiyor ama kumaşına dikkat et bazıları süet gibi oluyor zamanla sildikçe oturdukça soyulma yapıyor

Bu renkler çok kullanışlı oluyor kir göstermiyor ama kumaşına dikkat et bazıları süet gibi oluyor zamanla sildikçe oturdukça soyulma yapıyor

tavsiyen için teşekkür ederim cnm dikkat ederim tay tüyü baya dayanıklı diyolar ama tabi şans işi bunlar. ben beyaz ya da krem istiyordum ama göze alamadım cnm bu sene vizon rengide baya moda dedim ve bu renkte karar kıldım:16:

kızlar bugün nişanlımla baya bi çeyiz alışverişi yaptık bu arada mobilyalara da baktık beğendiğimiz koltuk takımını çok büyük ihtimalle "inş allah nasip ederse " haftaya almaya gideceğiz (dua edin bi engel çıkmasın:34:)

Eki Görüntüle 596395

Eki Görüntüle 596396 Eki Görüntüle 596397 Eki Görüntüle 596398

eğer bu takımı alırsam renkli kırlentlerle,perde ve halıyla güzel bir şekilde kombinlemeyi düşünüyorum kızlar country tarzına yakın bişiler yapıcam:9::9:

cnm mobilyalar çok güzel zevkimiz seninle aynı berjerlerini istersen çiçekli kumaşlarla kaplatabilirsin tabi alacağın yerde kumaş seçenekleri varsa sonra aynı kumaştan kırlentler koyarsın çok güzel olur allah içine sindirsin cnm :16:

cnm mobilyalar çok güzel zevkimiz seninle aynı berjerlerini istersen çiçekli kumaşlarla kaplatabilirsin tabi alacağın yerde kumaş seçenekleri varsa sonra aynı kumaştan kırlentler koyarsın çok güzel olur allah içine sindirsin cnm :16:

çok saolun kızlar sizden başka beğenen olmadı galiba ama ben çok beğendim koltuklarımı açık pembe yaptırmaya karar verdim tabi mobilyacıda istediğim renk kumaş varsa yaptıracağım tekli koltuklarıda desenli yaptırmayı düşünüyorum cnm:16:

Hayırlı olsun inşallah canım. İstediğin her tarzda salona uydurabileceğin bir takım. Benim naçizane önerim büyük koltuklardan birini yatak haline getirilecek şekilde yaptırman. Misafir gelir gider yatak hep lazım olur derler ;)

Hayırlı olsun inşallah canım. İstediğin her tarzda salona uydurabileceğin bir takım. Benim naçizane önerim büyük koltuklardan birini yatak haline getirilecek şekilde yaptırman. Misafir gelir gider yatak hep lazım olur derler ;)

teşekkür ederim cnm. iki büyük koltukta yatak olabiliyor cnm bende özellikle ona dikkat ediyorum:34:

Eki Görüntüle 596395

Eki Görüntüle 596396 Eki Görüntüle 596397 Eki Görüntüle 596398

canımm çok güzel rabbim agız tadı ile oturmayı nasip etsin....bende resim yüklemek istiyorum ama nasıl oluyor yapamadım... resmi direk google dan buraya yükleme sansım varmı yoksa önce google dan bilgisayara indirip sonra mı buraya yükleyecegim

canımm çok güzel rabbim agız tadı ile oturmayı nasip etsin....bende resim yüklemek istiyorum ama nasıl oluyor yapamadım... resmi direk google dan buraya yükleme sansım varmı yoksa önce google dan bilgisayara indirip sonra mı buraya yükleyecegim

cnm çok saol allah hepimize en iyilerini güzellerini nasip etsin inş. fotoları pc ne indir ondan sonra konu aç cnm sonra msj yazdığın yerde üst tarafta işaretler varya orda 2. sıranın 4. bölümünde insert image bölümünden foto yükleyebilirsin cnm bilmem anlatabildim mi ama:9:

bayıldım koltuk takımına canım konunu yeni gördüm bende bu tarz koltukları beğeniyorum kısmet olursa bende evlenince mutlaka bu tarz almayı düşünüyorum.bu rengide çok güzel solitarywomancım en kısa sürede al evinide paylaş bizle çok merak ediyorum evde nasıl durur diye güle güle mutlulukla kullanırsın inş.:38:

çok saolun kızlar sizden başka beğenen olmadı galiba ama ben çok beğendim koltuklarımı açık pembe yaptırmaya karar verdim tabi mobilyacıda istediğim renk kumaş varsa yaptıracağım tekli koltuklarıda desenli yaptırmayı düşünüyorum cnm:16:

işte şimdi beğendim :))

inşallah vardır pembe kumaş da pembe yaptırabilirsin. gerçi bu renk de güzel ama çok soğuk geldi bana hele de senin çeyizlerini bilen biri olarak pek ısınamadım :))

senin ve cookie'nin evini merakla bekliyorum :16: her şey gönlünüze göre olsun. öpüyorum

Aqua'ma katılıyorum. Koltukların modelini çok beğendim, tatlı ve açık bi pembeyle çok hoş olacaktır :16:

Allah gönlünüze göre versin canımmm... :16:

Back
X