• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi beğendiğim kaftan nasıl kızlar yorumları alalım :D

Canım Süper Bir Seçim..
Kesinlikle Kına Gecesi İçin Harika Bir Elbise..
Zaten çokta moda bu sene osmalı üsülü... :16:

evet hürrem sağolsun :D bakalım ya imkanımız olur inşallah. çünkü bizim biraz sancılı olcak yazın durumumuz. mayıs gibi istanbulda nikah gelinlik damatlıkla sonra ev yerleştirip adanaya dönüp düğün hazırlığı ağustos gibi de düğün olcak. yani bütün yaz düğün telaşı olcak :D kısmet artık

di mi ama :D ben de çok beğendim

Son düzenleme:
süper bi kıyafet bende bu tarz arıyorum eminönünde bulurmuyum..ayrıca kiralayabileceğim yerler biliyomusunuz istanbulda

bu konun ilk mesajlarında bu gelinliğin dikim ve kira fiyatı yazılmıştı ya ben yazdım ya başka bi arkadaş yazdı. dikenlerin de internet adresleri var ordan bakabilirsiniz isterseniz . hatta sizin için bulayım bi sn

650 satılık 400 kiralık

canım almadım kına yapıp yapmamakta kararsızım henüz bizim iki düğünümüz olcak bi de kınayı maddi manevi kaldırabilir miyiz henüz bilmiyorum. aslında böyle bi kıyafet alıp evde çok masraf etmeden çok da yorulmadan bi kına yapılabilir.
üstündeki adreste satışını yapıyorlar. osmanlikiyafetleri.net olması lazım yanlış hatırlamıyosam satılık 650 kiralık 400 fiyatı sitede başka modeller de var

işte burda istediğiniz bilgiler var

tatlım kıyafete bayıldım,benm de iki düğün olacak (adana ve osmanye )ve adanadaki düğünde gelinlik sonrası bindallı giyerek kınayı öyle yapmayı düşünüyom,bizim iki akraba da öyle yapmıştı iki düğün olunca ilk düğünde kına da o şeklde yapılıo şekerim hani imkanlar acısından tereddüt ettiğn için bi alternatf fikir olsun dedm :)))

tatlım kıyafete bayıldım,benm de iki düğün olacak (adana ve osmanye )ve adanadaki düğünde gelinlik sonrası bindallı giyerek kınayı öyle yapmayı düşünüyom,bizim iki akraba da öyle yapmıştı iki düğün olunca ilk düğünde kına da o şeklde yapılıo şekerim hani imkanlar acısından tereddüt ettiğn için bi alternatf fikir olsun dedm :)))

ya ben kına yaparsam gece kulübü gibi bi yerde kızlarla masa ayarlayıp hem eğlenip hem kına yakıp hem ağlamak istiyorum :D direkt kına gecesi gibi değil de hem bekarlığa veda hem kına gecesi ikisi bir ayşe özyılmazel'in kınası gibi mesela hiç de sevmem o kadını ama :D

yine de aklımda olacak önerin teşekkürler :))

ya ben kına yaparsam gece kulübü gibi bi yerde kızlarla masa ayarlayıp hem eğlenip hem kına yakıp hem ağlamak istiyorum :D direkt kına gecesi gibi değil de hem bekarlığa veda hem kına gecesi ikisi bir ayşe özyılmazel'in kınası gibi mesela hiç de sevmem o kadını ama :D

yine de aklımda olacak önerin teşekkürler :))

rica ederim tatlım,senn fikir de güzelmiş:))

Back