Kına Gecesi beğendiğim kaftan nasıl kızlar yorumları alalım :D

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
kızlar ben pek kına gecelerine sempati duymazdım ama muhteşem yüzyıl'ın muhteşem kıyafetleri sayesinde ben de kına gecesi yapmayı düşünmeye başladım.

özellikle de hatice sultan'ın gelinliğini görünce bugün nette iyice aklıma yattı bu fikir.

malum ordaki kaftanlar birbirinden güzel ama bana göre en güzeli hatice sultan'ın gelinliğiydi.
fotoğraflarını paylaşıyorum yorum yaparsanız sevinirim

bu benim beğendiğim kaftan:

bu da hatice sultan'ınki:

evet bayanlar nasıl sizce?

di mi ben de görünce vaay dedim

bunun beyazıda cok hoş olabilir
doğru söylüyosun ama kına kıyafeti diyince benim aklıma hep kırmızı ve bordo geliyor sanırım o yüzden bunu beğendim biraz da

hakkaten çok güzelmiş ya..bu tarz kaftanlara karşı bende çok sıcak değilim ama bu güzelmiş..

di mi di mi

Harika harika..
Bende çok beğenmiştim Hatice sultanın gelinliğini..

evet gerçekten harika

büyük fotosunu ekleyebilir miyim acaba
olmuyor yahu neyse bulursam başka bi fotosunu büyük halini ekleyim göreceksiniz çok daha güzel

Son düzenleme:

çok güzelmiş fiyatı ne kadar acaba bilgin var mı?

Harikaymış ya :)
Tam bnm istedigim tarzda bir kına kaftanı
Bende nerden ve ne kadara aldgını sorabilirmiyim

Fiyatı 650 TL.

Buyrun büyük resimleri;

Ben de burdan diktircem kına kıyafetimi inşallah. Bilgi almak için resmin üstündeki siteye uğrayabilirsiniz.
Mine (Minenes) arkadaşımız sağolsun çok ilgileniyor arkadaşlar. Ve çok da iyi anladığı için bu işlerden hiç tereddüt etmeden diktircem bende.
Ama benim modelim böyle değil. Rengi de zümrüt yeşili olucak.

Son düzenleme:
çok güzelmiş fiyatı ne kadar acaba bilgin var mı?
650 satılık 400 kiralık
Harikaymış ya :)
Tam bnm istedigim tarzda bir kına kaftanı
Bende nerden ve ne kadara aldgını sorabilirmiyim

canım almadım kına yapıp yapmamakta kararsızım henüz bizim iki düğünümüz olcak bi de kınayı maddi manevi kaldırabilir miyiz henüz bilmiyorum. aslında böyle bi kıyafet alıp evde çok masraf etmeden çok da yorulmadan bi kına yapılabilir.
üstündeki adreste satışını yapıyorlar. osmanlikiyafetleri.net olması lazım yanlış hatırlamıyosam satılık 650 kiralık 400 fiyatı sitede başka modeller de var

ya hep kırmızı oluyor işte sen bir değişiklik yap aykırılık yap beyaz yap gelinliğe hazırlık olur hem
ben olsam beyaz yaparım

Canım topiğini gördüm ama niye yorum yapmadıysam dalgınlık oldu herhalde bakarken beğenmiştim güzel gerçekten ama biraz külfetli geldi bana bu model revşta olduğu için olabilir ben kına gecelerini oldum olası severim bizim memlekettede kına gecesiz düğün olmaz zaten bana kalırsa ufakta olsa evde yakın akraba arkadaşlar arasında bir eğlence düzenle kına gecesi başka oluyor hatırası kalır 2 düğün demişsin 2 si nerelerde olacak bizde gelebilecekmiyiz ist da olursa kaçırmam da (davetsiz misafir )

Ben de çok beğendim, kına gecesine gayet uygun bir elbise.

:))
ya hep kırmızı oluyor işte sen bir değişiklik yap aykırılık yap beyaz yap gelinliğe hazırlık olur hem
ben olsam beyaz yaparım

kına yapacak mıyım yapmayacak mıyım o da belli değil henüz zaten aileler farklı şehirlerde olunca her şey belirsizlik içinde oluyor işte son ana kadar :/ yaparsam beyazını da düşünücem senin için

Çok güzel de artık herkes bunlardan yaptırıyo :26:

ben de herkesten geri kalmayayım yok ya bence herkes hint kıyafeti giyiyor ne alakaysa kınayla :/

istanbulda nikah olucak mayıs gibi ama gelinlik damalıkla yapıcaz nikahı sonra da bi yemek olacak. fotoğraf çekimi de nikah günü istanbulda yapılcak. kına gecesini de bilmiyorum işte bu kadar işin içinde yetiştirebilir miyim ondan kararsızım :/ bu arada mesaj atmıştım sana gördün mü

istanbuldaki nikahın tarihi belli olsun da çağırıcam tabii ki de çağırmaz mıyım davetsiz misafir en demek aşkolsun hatta dedim ya eşyalar açılırken de seni çağırcam inşallah bi de okuldan arkadaşlarım olucak gelebilirlerse ne bilim ya anne kayınvalideden ziyade kardeşle arkadaşla ev yerleştirmek daha zevkli olur gibi geliyor o yüzden istiyorum arkadaşlarımın gelmesini
ne güzelmiş bu :) çok sevdimm..

güzel di mi

ama bu çok güzel : )
dizide gördüğümde bende çok beğenmiştim canım . kınada da çok güzel olur

kaftan fiyatları nedir bilmiyorum lakin fiyatı fazla gibi geldi :26:

ama bu çok güzel : )
dizide gördüğümde bende çok beğenmiştim canım . kınada da çok güzel olur

kaftan fiyatları nedir bilmiyorum lakin fiyatı fazla gibi geldi :26:

hayırlısı bakalım kına yapıcak mıyım o bile belli değil sadece beğenince paylaşmak istedim hem ben kına yapmasam da yapan birileri görür fikir olur belki

Canım Süper Bir Seçim..
Kesinlikle Kına Gecesi İçin Harika Bir Elbise..
Zaten çokta moda bu sene osmalı üsülü...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…