- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Muhteşem ....
doğru söylüyosun ama kına kıyafeti diyince benim aklıma hep kırmızı ve bordo geliyor sanırım o yüzden bunu beğendim biraz dabunun beyazıda cok hoş olabilir
hakkaten çok güzelmiş ya..bu tarz kaftanlara karşı bende çok sıcak değilim ama bu güzelmiş..
Harika harika..
Bende çok beğenmiştim Hatice sultanın gelinliğini..
di mi ben de görünce vaay dedim
doğru söylüyosun ama kına kıyafeti diyince benim aklıma hep kırmızı ve bordo geliyor sanırım o yüzden bunu beğendim biraz da
di mi di mi
evet gerçekten harika
büyük fotosunu ekleyebilir miyim acaba
olmuyor yahu neyse bulursam başka bi fotosunu büyük halini ekleyim göreceksiniz çok daha güzel
650 satılık 400 kiralıkçok güzelmiş fiyatı ne kadar acaba bilgin var mı?
Harikaymış ya :)
Tam bnm istedigim tarzda bir kına kaftanı
Bende nerden ve ne kadara aldgını sorabilirmiyim
Ben de çok beğendim, kına gecesine gayet uygun bir elbise.
ya hep kırmızı oluyor işte sen bir değişiklik yap aykırılık yap beyaz yap gelinliğe hazırlık olur hem
ben olsam beyaz yaparım
Çok güzel de artık herkes bunlardan yaptırıyo :26:
Canım topiğini gördüm ama niye yorum yapmadıysam dalgınlık oldu herhalde bakarken beğenmiştim güzel gerçekten ama biraz külfetli geldi bana bu model revşta olduğu için olabilir ben kına gecelerini oldum olası severim bizim memlekettede kına gecesiz düğün olmaz zaten bana kalırsa ufakta olsa evde yakın akraba arkadaşlar arasında bir eğlence düzenle kına gecesi başka oluyor hatırası kalır 2 düğün demişsin 2 si nerelerde olacak bizde gelebilecekmiyiz ist da olursa kaçırmam da (davetsiz misafir)
ne güzelmiş bu :) çok sevdimm..
ama bu çok güzel : )
dizide gördüğümde bende çok beğenmiştim canım . kınada da çok güzel olur
kaftan fiyatları nedir bilmiyorum lakin fiyatı fazla gibi geldi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?