cnm ben trakylıyım İzmire evlendim ilk düğünüm trakyada oldu düğünden bir hafta önce aldım gelinliğimi egecandan düğünde giydim bayaada hırpaladm gelinliği rahat dururmuyum ben
ondan sonra düğünün ertesi günü izmire giden kabile ile geri gönderdim
kumaşı dantelden oluştugu için heryerde özellikle kuru temizlemede temizlenmesi olmaz dedi egecandakı kadın bana koması mahvolur dedı sen bize gönder biz temizleriz dedi öyle anlaşmıştık egecanla bende dediğim gibi gönderdim ve izmirdeki düğünümden bir gün öncede aldık gelinliği yeniden giydim walla tarlatanına kadar temizlenmişti duvağım falan herşey pırıl pırıldı hiç giyilmemiş gibiydi..o yüzden ben memnun kaldım şimdi dolabımızda duruyor arada bi bakıyorum mis gibi duruyor. Kadının dikimi cok güzel onu söyiyim. ben cok zayıftım ilk provamda 51 kiloydum.. ikinci provamda 58 olmuştum kadın gelinliği genişletti 3. provamda son provamdı zaten yine cok zayıflamıstım 50 kilo kadar olmuştum ve düğünüme bir hafta falan vardı yada iki kadın hemen yeniden düzenledi gelinliği çok güzeldi..kumaşınıda pırıl pırıl seçmiştim ben duvagımda öleydi..gelinlik duvak çiçeği herseyı içinde gayet güzeldi..sana şiddetle tavsiye ediorum o yüzden orayı..pronoviansın internet sayfasından modelini beğen ve ben bu modeli istiyorum de kadın sana aynısını diksin..tabi çok dolu oluyor bu kadın haberın olsun martın ortasından sonra sipariş almıyor onu söyliyim..yani o zamanlar öyleydi sen bi konuş istersen..
canım çok güzel olmuşsun valla bir ömür mutlu olursunuz inşallah
temizleme için ayrıca ücret almış mıydı birde çok özel olmazsa ne kadara mal oldu pazarlık falan yapılabiliyor mu?
ben denemeden alma taraftarı değildim aslında. diktirdikten sonra beğenmezsem nası olcak ben bu modeli vitrinde görüp beğendim ama benim bedenimde değildir hani bunu denesem de bana dikse ayrıca diyeceğim.. o yüzden çok kararsıızım. modeli resimden beğenip diktirebilirim ama üstümde nası durcağını bilmeyince tedirgin oluyorum