Gelinlik Modelleri beğendiğim gelinlik sizce nasıl

canım geliklikte önemli olan bel ölçün. ben evlendiğimde biraz zayıftım. tek parça da iyice ince gösteriyor. biraz zayıf uruyordum. gelinlikçimin dediğini söylüyorum "gelinlik en güzel 68cm bel ölçüsünde güzel duruyor, sen biraz zayıfsın" . kaç kişiye dikmiş ölçü almış sonuçta. gerçekten de 68cm belde gelinlik süper duruyor.

ben beğendim sade ve çok şık kibar modeller daha moda bu aralar fiyatıda iyi bence genede siz braz daha bakın

model benim çok hoşuma gitti....çok beğendim...umarım gönlünüze göre bir model olur........özellikle arkaasını çok beğendim.....

selaaam canim =)
gelinlik gayet hos ve güzel.. fakat bi gelinlikten cok abiyeyi andiriyor..
kilo problemim var diosun nekadar kilolusun bilemicem ama sunu söyliim.. bende baya bi tombisim ve bu sene evleniyorum =))
eger etegin prenses etek olursa hantallik konusunda hic problem cekmessin üstü korse zaten skiyo altida prenses etek olunca vallahiii coooook zarif duruyo ben bi cook gelinlik denedim veee sonunda karar verdim istersen bakabilirsin profilimde =))

selaaam canim =)
gelinlik gayet hos ve güzel.. fakat bi gelinlikten cok abiyeyi andiriyor..
kilo problemim var diosun nekadar kilolusun bilemicem ama sunu söyliim.. bende baya bi tombisim ve bu sene evleniyorum =))
eger etegin prenses etek olursa hantallik konusunda hic problem cekmessin üstü korse zaten skiyo altida prenses etek olunca vallahiii coooook zarif duruyo ben bi cook gelinlik denedim veee sonunda karar verdim istersen bakabilirsin profilimde =))

Bence çok şık ve eğer kilo probleminiz de varsa isabetl bir seçim. Hiç bir zaman kilo problemi olan bayanların neden straplez tercih ettiğini anlamadım sırt etleri fışkıyor çoğunun çünkü yakışmıyor. Herkes illa straplez giymek zorunda değil Hem dantel askılar gelinliğe daha zarif bir hava katıyor bana göre. Şu straplez saplantımızdan kurtulsak iyi olacak yakışan da yakışmayan da illa tuturmuş bir straplez gidiyor.

kızlaaaar hepinize çok teşekkür ederim ama fena bir diyete başladım tabiri caiz ise aç geziyorum ben hemşireyim ve nöbet tutuyorum sürekli. eskiden gece sipariş verirdik saat 11-12 oldu mu acıkırdık ama şimdi acayip dikkat ediyorum hayatımın hiç bir döneminde diyet yapmamıştım ama düşününce ilerde düğün resimlerime bakmak istemicem kilo yüzünden gibi geliyor haziran sonu düğünüm 4 ayda 10 kilo verebilirim.
ben gelinliğin eteğini hiç kabarık kasnaklı modelleri hayal etmedim aksine düz inen ve arkası çok uzun modeller ilgimi çekmiştir hep. şu amerikan filmlerinde nedimeler falan tutar ya eteği ondan etkilendim heralde
kızlar birde bir şey soracağım size ben gelinlik denemek için gittiğimde benim kiloma uygun nasıl ayarlıcaklar onu çok merak ediyorum bu gelinliklerin her modelin bedenleri var mıdır benim bu baktığım moda evi gibi bi yerdi şimdi ben bunu denemek istesem bana hayatta olmaz muhtemelen 36 yada 38 bedendir ama ben 42 bedenim şu an (
bide düğüne kadar gerçekten zayıflarsam gelinlik üstüme olmazsa napıcaamm

çok beğendim önüde arkasıda çok güzel bir model sırf dantel olmasıda sade ve hoş abartı sevmiyorsan alabileceğin en güzel model bu tarzdır sanırım

işde bu kısım biraz karışık gibi sen zayıflayabildiğin kadar zayıfla ve en son zamanda al gelinliğini sonradan uğrasmak zorunda kalmazsın mode evinde eminim 2 3 beden çeşiti vardır bu modellerin büyük olsun sorun değil daraltılır ama dar alıp olmadımı fiyasko olur gibime geliyo en güzeli bence bekle

cnm benim pronovians bir fransız gelinlik markasıdır. oranın sahibi yani egecanın sahibi kapalı bir bayan oğluyla birlikte calışıyorlar bildiğim kadarı ile ve ben kendi modelimi seçtim yine pronovianstandı seçtiğim model kadın gösterdiğim modelin aynısı dikti hatta daha bile güzeli oldu diyebilirim 3 -4 kes provoya aldı istediğim zamanda elime verdi benim cift düğün olduğu içinde birinci düğünden sonra hemen onlara gönderdim temizliğini bile onlar yaptılar yepyeni bir şekilde ikinci düğünde giydim modelini beğeniyorsun kadına gösteriyorsun sonra kumaşını seçmeye götürüyorlar seni beğeniyorsun ondan sonra rüyan başlıyor kesşnlikle diktiriceksen egecana git derim dediğim gibi ben çok memnun kaldım seve seve giydim halada dolabımda saklıyorum ve ilk günkü gibi duruyor....istersen sana gönderirim gelinlik modelimin resmini ..fikrin olur

çok şık ve zarif görünüyo ama arkadaki fiyonk detayımı sevmedim şahsi fikrim tabi mutluluklar

ben diktirmek konusunda çok kararsızdım aslında elinle tutup gözünle gördüğün şeyi alacaksın derdim hep içimden ama senin bu yorumların başka bir bakış açısı oluşturdu bende. üstelik bende 1 hafta ara ile 2 kez giyeceğim gelinliği temizlik konusuda ayrıca ilgimi çekti dolayısıyla. resimleri görmeyi gerçekten çok isterim. ayrıca daha ayrıntılı bilgi verirsende sevinirim bu konulara çok yabancıyım

cnm ben trakylıyım İzmire evlendim ilk düğünüm trakyada oldu düğünden bir hafta önce aldım gelinliğimi egecandan düğünde giydim bayaada hırpaladm gelinliği rahat dururmuyum ben ondan sonra düğünün ertesi günü izmire giden kabile ile geri gönderdim kumaşı dantelden oluştugu için heryerde özellikle kuru temizlemede temizlenmesi olmaz dedi egecandakı kadın bana koması mahvolur dedı sen bize gönder biz temizleriz dedi öyle anlaşmıştık egecanla bende dediğim gibi gönderdim ve izmirdeki düğünümden bir gün öncede aldık gelinliği yeniden giydim walla tarlatanına kadar temizlenmişti duvağım falan herşey pırıl pırıldı hiç giyilmemiş gibiydi..o yüzden ben memnun kaldım şimdi dolabımızda duruyor arada bi bakıyorum mis gibi duruyor. Kadının dikimi cok güzel onu söyiyim. ben cok zayıftım ilk provamda 51 kiloydum.. ikinci provamda 58 olmuştum kadın gelinliği genişletti 3. provamda son provamdı zaten yine cok zayıflamıstım 50 kilo kadar olmuştum ve düğünüme bir hafta falan vardı yada iki kadın hemen yeniden düzenledi gelinliği çok güzeldi..kumaşınıda pırıl pırıl seçmiştim ben duvagımda öleydi..gelinlik duvak çiçeği herseyı içinde gayet güzeldi..sana şiddetle tavsiye ediorum o yüzden orayı..pronoviansın internet sayfasından modelini beğen ve ben bu modeli istiyorum de kadın sana aynısını diksin..tabi çok dolu oluyor bu kadın haberın olsun martın ortasından sonra sipariş almıyor onu söyliyim..yani o zamanlar öyleydi sen bi konuş istersen..
bunlarda resimlerim;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…