Eki Görüntüle 348278 Eki Görüntüle 348281 Eki Görüntüle 348278 Eki Görüntüle 348281
nişanlım straplez olmasın diye tutturdu giyip üstümde görmedim ama eteği çok kabarık kasnaklı bişey istemiyorum zaten kilo problemim var beni daha da hantal göstersin istemiyorum bunu vitrinde gördüm çok beğendim 1600 tl fiyat verdiler sizce nasıl?
kızlaaaar hepinize çok teşekkür ederim ama fena bir diyete başladım tabiri caiz ise aç geziyorum ben hemşireyim ve nöbet tutuyorum sürekli. eskiden gece sipariş verirdik saat 11-12 oldu mu acıkırdık ama şimdi acayip dikkat ediyorum hayatımın hiç bir döneminde diyet yapmamıştım ama düşününce ilerde düğün resimlerime bakmak istemicem kilo yüzünden gibi geliyor haziran sonu düğünüm 4 ayda 10 kilo verebilirim.
ben gelinliğin eteğini hiç kabarık kasnaklı modelleri hayal etmedim aksine düz inen ve arkası çok uzun modeller ilgimi çekmiştir hep. şu amerikan filmlerinde nedimeler falan tutar ya eteği ondan etkilendim heralde
kızlar birde bir şey soracağım size ben gelinlik denemek için gittiğimde benim kiloma uygun nasıl ayarlıcaklar onu çok merak ediyorum bu gelinliklerin her modelin bedenleri var mıdır benim bu baktığım moda evi gibi bi yerdi şimdi ben bunu denemek istesem bana hayatta olmaz muhtemelen 36 yada 38 bedendir ama ben 42 bedenim şu an(
bide düğüne kadar gerçekten zayıflarsam gelinlik üstüme olmazsa napıcaamm
evet burası egecan nasıl da şıp diye tanıyıverdin şaşırdım doğrusu. provinas nedir yalnız onu bilmiyorum. ben nikah şekercileri gezerken tesadüfen vitrinini gördüm ve bayıldım sadece fiyat sordum çıktım denemeye fırsatım olmadı. sen kendi istediğin bi modeli mi diktirdin yoksa orda görüp beğendiğini mi sana göre diktiler memnun kalmam içimi rahatlattı :))
cnm benim pronovians bir fransız gelinlik markasıdır. oranın sahibi yani egecanın sahibi kapalı bir bayan oğluyla birlikte calışıyorlar bildiğim kadarı ile ve ben kendi modelimi seçtim yine pronovianstandı seçtiğim model kadın gösterdiğim modelin aynısı dikti hatta daha bile güzeli oldu diyebilirim 3 -4 kes provoya aldı istediğim zamanda elime verdi benim cift düğün olduğu içinde birinci düğünden sonra hemen onlara gönderdim temizliğini bile onlar yaptılar yepyeni bir şekilde ikinci düğünde giydim modelini beğeniyorsun kadına gösteriyorsun sonra kumaşını seçmeye götürüyorlar seni beğeniyorsun ondan sonra rüyan başlıyor kesşnlikle diktiriceksen egecana git derim dediğim gibi ben çok memnun kaldım seve seve giydim halada dolabımda saklıyorum ve ilk günkü gibi duruyor....istersen sana gönderirim gelinlik modelimin resmini ..fikrin olur
ben diktirmek konusunda çok kararsızdım aslında elinle tutup gözünle gördüğün şeyi alacaksın derdim hep içimden ama senin bu yorumların başka bir bakış açısı oluşturdu bende. üstelik bende 1 hafta ara ile 2 kez giyeceğim gelinliği temizlik konusuda ayrıca ilgimi çekti dolayısıyla. resimleri görmeyi gerçekten çok isterim. ayrıca daha ayrıntılı bilgi verirsende sevinirim bu konulara çok yabancıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?