Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tkaya35 eger ıznın olur ıse kendı topıgımde paylasmak ısterım
bence kesimi güzel. ama keşke öndeki taş sıra arkadaki fiyonk gibi kumaştan olsaydı dedim. kilolu bayanlar için a-kesim yani bu tip gelinlik önerilir. eğer büyük göğüslüyseniz göğüs altından hemen bollaşan modeller yanlış seçim oluyor diye biliyoırum, ancak böyle bir durumunuz yoksa bu tipler bel de kalçadaki fazlalıkları saklamak için ideal. straples boşverin, zaten herkes straples giyiyor. bu gayet güzelmiş. uzun bir duvakla tamamlanınca klasik, eskimez bir güzellik olacaksınız
burası benim gelinlikçim İzmir egecan değilmi burası bende buraya diktirmiştim kadın pronovians dikio ve harika bir dikimi var ben cok begenerek diktirmiştim ve giymiştim içime cok sinmişti inşallah senin içinde hayırlısı olur cnm
burası benim gelinlikçim İzmir egecan değilmi burası bende buraya diktirmiştim kadın pronovians dikio ve harika bir dikimi var ben cok begenerek diktirmiştim ve giymiştim içime cok sinmişti inşallah senin içinde hayırlısı olur cnm
evet burası egecan nasıl da şıp diye tanıyıverdin şaşırdım doğrusu. provinas nedir yalnız onu bilmiyorum. ben nikah şekercileri gezerken tesadüfen vitrinini gördüm ve bayıldım sadece fiyat sordum çıktım denemeye fırsatım olmadı. sen kendi istediğin bi modeli mi diktirdin yoksa orda görüp beğendiğini mi sana göre diktiler memnun kalmam içimi rahatlattı :))
çok teşekkür ederim umarım üstümde deneyince de aynı duyguları yaşarım göğüslerim çok büyük sayılmaz aslında kalçam da sayılmaz belim kalın Hinestrosa 18 malaga 29016 ispanyasadece 1.70 boyum 70 kiloyum yaza kadar belki 60 olabilirim....