- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
bu gelinliğin renklisini düşün, al sana abiye kıyafet. çok çok güzel ama dediğim gibi bunun renklisini kardeşinin, yakın arkadaşının veya bir akrabanın düğününde de giyebilirsin. bence gelinlik biraz kabarık olmalı. yoksa vucuduna falan çok yakışmış..
bende antalyadayım, 5 ay oldu evleneli, kışlahan çarsının en üst katında gülüm moda evine bakmanı tavsiye ederim, sahibi çok uyuz bir kadın gül hanım diye biri, ben kavga etmiştim ama çok güzel modelleri var, orda bir gelinliğe hayran kaldım işte bu dedim.. antalyanın her yerini aradım eğer ona benzer başka yerde bulsam ordan almayacaktım çok direndim ama bulamadığım için mecbur kaldım o kadından almaya.. yinede bakmanı tavsiye ederim, kadının dikişleri falan çok güzel, hazır modelleri satıyor veya kiraya veriyor. şimdiden git modeller bitmeden bence
Altını beğenmedi kimse amave sanırım cidden sönük bilemedim
malesef cnm ben zonguldak gelini olucam :) memleketime gidicem.. kınam sadce burda olucak :)
woooww limitin baya yüksekmiş tatlım :) ben bügün bi sürü gelinlik baktım 1800 e buldum biitane tam istedim gibi içinde her şey dahil... ama tabi sen marka olsun istiyosun herlde tercih meselesi tabikide ... ama antalyaya gelceksen bi zaman ayır derim sana cnm :))
Ben çok beğendim. Herkese uygun bi gelinlik vardır ve bence sen seninkini bulmuşsun.
benim gelinliğim pronovianstı ve cok severek giymiştim senın sectıgın bu modelden çok daha zarif ve şık modeller var pronovians zaten fransız markası zarif olması çok doğal gelinlik sonuçta başka modellere baksan sanırım daha iyi olur bence
Ben gelinliği beğendim. Şahsen sönük olacağını da düşünmüyorum. Ancak göğüs altında taş olduğu için belde kuşak kesinlikle yakışmaz bence. O taş sıra olmasaydı olurdu, hatta daha güzel olurdu.
Fiyat limitleriniz dahilinde pronoviastan outlerde gelinlik bulabilirsiniz. ya da ikinci el pronovias alabilirsiniz. ben tesettürlü olup diktirmek durumunda olmasaydım kesinlikle ikinci el pronovias alırdım. hem o kadar para verilmez, hem de kuru temizlemeden sonra aynısı gibi oluyorlar. kaliteli kumaş ve dikişle kuru temizleme sonucunda bir şey olmuyor. sahibindende filan Fantastica gibi çok gösterişli modellerin bile 1600tlye satıldığını gördüm ben.
rosa claraya gittim. hem beymende hem ispanyada. çok güzel gerçekten. türkiyede 4000tlden başlıyor fiyatları, belki biraz daha gayretle alabilirsiniz. bir de beymende %40 indirimli bölüm var ama orada bile onbinli rakamlarda malesef gelinlikler. rosa clara yeni geldiği için henüz outlete düşmemiştir diye düşünüyorum.
nişantaşındaki moda evlerinde güzel bir şey ben de göremedim. malesef hayalkırıklığıydı. 3000-5000lere satılan gelinliklerde fransız tipi dantel bile kullanılmamıştı, yazık.
aksine altıda güzel ben beğendim ama tabiki senin beğenmen önemli, kabarık modellerle rahat edilmiyo, bu modelle hareket kısıtlaması yaşamazsın cnm rahat edersin
Benim nişan kıyafetim buna benziyordu.Hatta göğüs kısmı taşlı daha hareketli bişidi.Bence bu düğün için cok sadece be güzelim.1 kere evleneceksin sonuçta. Duvagı takmazsan gelin oldugnu anlamazlar bile.Abiye sanarlar.Zevk meselesi tabi..
Canım ya çok şık bir gelinlik değil bence. Eteği normal bir kıyafet eteği gibi tabii seçim senin
ben sizin gelinliğinizi çok beğenmiştim.. hatta kimse üstüne alınmasın kimseyi kırmak da istemem ama tesettürlü gördüğüm güzel ilk ve tek gelinlik. çok kaliteli duruyordu baktığımda.
gelinlik için gayrette bulunmak çok istemiyorum aslında cünkü yazık diyorum bi yandan. hani maksimum 3500 olsa (ama taş çatlasa o fiyat yani) bir de %10 indirim uyguluyorlar. ehh hadi diyorum..
ben rosa clara ya bayıldım resmen.. ciddi güzel gelinlikler var.
aslında anlamam dikiştin ve kumaştan ama bu halimle bile fark edebiliyorum kaliteli görüneni sanki.
kuşak (eğer kırmızı kuşaksa bahsettiğiniz) olayına girmicem zaten o yüzden sorun yok benim için..
ikinci el de aslında epk düşünmüyorum.. yani annem falan karşı çıkar gibi gelio hani üzülür burkulur diye düşünyorum. nedensiz bir önemsemeleri vardır ya annelerin.. bilemedim yanii
teşekkür ederim ama herkese yorumları için
yaa aslında hiç öyle marka şeyim yok.. benden önce evlenen çok yakın arkadaşlarım nedeniyle belirledik bu fiyatı. hatte ben onlara göre gayet normal bile kalabiliyorum. en son evlenen iki arkadaşım da bugunun parasıyla cok daha fazla verdiler. pronoviastan almışlardı ve bu sene yanına yaklaşılmıo pronovias'ın. hem kur artmış hem de zam yapmışlar. ben oraya da çıkamıorum. diktirmeye cesaret edemiyorum daha önce de söyledim. hazır almak şsteyince de böyle oluo sanırım:44:
antalya'ya göz atsam iyi olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?