Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D sıkıntı yapma okadar ama illaki her gelinin sıkıntısı bende öle düşünüyorum girdim yerde bulym fazla gezip kafa karıştımıyım diorum bakalım bende bu hafta bakıcam gelinliğe inş dedim gibi olur
Bu arada çok tebrik ederim cnm ömür boyu mutluluklar diliorum sana ... az kalmış ama son zaman zaten hiç anlamıycaz zamanın naıl geçtini :))) aman dikkat et sıkıntıyı patlatma biyerlernde
canım içine sinen bir şey al.gez yani hayatında giyeceğin en önemli kıyafet için gezmeyeceksin de ne zaman gezeceksin?bir gün giyeceğim diye düşünme,ömür boyu o fotoğrafları merak edecek insanlar olacak,ilerde çocukların torunların bakacak.bence daha şatafatlı bir şey al,o gün senin günün olacak.
canım çok zarif prenses gibi .. yalnız etek parçalı tül değil de bütün olsa daha mı şık olur acaba..
benim gelinliğim kabarıkdı bir kere tabi zevk meselesi ama bence bu gelinliğin olmazsa olmazı.etek kısmı yer yer işlemeliydi.üstü çok işlemeliydi,tül askılıydı.şimdi fotolarına bakanlar beğeniyor bu da beni gururlandırıyor.
ama artık çok daha güzel gelinlikler var.ben şu omzundan taşlı askılar sarkıyor ya,çağla şikel de giymişti onlara bayılıyorum.bence marka gelinlik alma,el emeği olanlardan al hem daha ekonomik hem daha güzel.ama beymenden vakkodan aldım demen gekiyorsa orasını bilemiyeceğim
ustunu daralttırıp uydurabılırsın ama etek kısmı pek hosuma gıtmedı benım
yınede sen bılırsın canım
hahahahhaha cok güldüm :)) yok yaa hiç öyle bi takıntım yok. sonucta cok para vermek istemiyorum.. limit belli. gecen sene oralardan benim belirlediğim limitler dahilinde gelinlik alan arkadaşlarım vardı.. ama ben bu sene resmen avcumu yaladım.. internet sitesine bir bakın derim eger gelinlik bakacak olan varsa burda. rosa clara'yı beymen getiriomus ve cidden cok güzel gelinlikler var benim dibim düştü.
ben diktirmeye cesaret edemiyorum, o kadar da para veremiyorum.. bakalım iraz daha gezicem bu durumda anlaşıldı
çok saolun ama yorumlarınız için.. herkes aynı fikirde :)