merhaba, gelinlik tercihin tam tamına benimkiyle aynı :) ben de bu modelleri bir yere kaydettim ve karışımından oluşan bir gelinlik tasarladım:) fakat benim de hiç bir fikrim yok diktirme konusunda...
ve nişanlık elbisene resmen bittim. muhteşem. bu modelleri çok beğeniyorum ben de. benim de nişanım var, tam bu şekilde bir elbise arıyorum. nereden aldın? umarım istanbulda bir yerdir..
satmak istersen 1 numaralı talibim:)
çok teşekkürederim bende bayılarak almıştım :) oleg cassini diye bir gelinlik markası var duymuşsundur.. onun cevahir şubesinden aldım ama orjinalinde belinde taş yoktu orada pembe bir kurdele vardı aynı o kalınlıkta, ama öyle çok mezuniyet elbisesi gibi durduğundan tam kurdeleyi kapatacak şekilde taş işlettik oraya.. gelinlik konusunda da aynı durumdayız desene :26: umarım gönümüze göre iyi bir modaevi buluruz bunları diktirecek
umarım... madem sen iyice araştırmaya başladın, mutlaka haber ver bana da olur mu:) ben de sana haber veririm ama okullar açıldı çalışmaya başladım bu aralar çok zor benim gezinip bakmam...
Ben Pronovias'ın kardeş markasından benzer bir model önereyim, Arizona.
Bu modelin hakkını vermesi için lez dantel yani kordonesiz fransız kupon kullandırmanızı öneririm. Dantel deseni daha belirgin olsun derseniz kordoneli fransız kupon olur. Ancak fransız kupon olması çok önemli. Açıklama okuyabilirsiniz:
Gelinlik Danteli Çeşitleri - Mine'nin Yeni Hayatı
Gelinlik Danteli Çeşitleri 2 - Mine'nin Yeni Hayatı
Tül olarak genelde hayal tül kullanıyorlar. O olur. Daha iyisi, bu markalarda sıklıkla kullanılan soft tüldür. Biraz zor bulunur. Önemli olan tül katların çok olması. En az 5 kat tül kullanmalı etekte.
Bütçeniz çok güzel. Umarım heba etmezler. Fransız kupona çok dikkat edin...