Beğendiğim Falcılar

danone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
22
0
baktırdığım falcılardan sırasına göre 1.elmira 2.roza 3.tasula 4.kadınlar kahvesi meryem 5.sedat monamı cafe hala ordamı bilmiyorum 6.filiz hanım sırasına göre eğer bildiğiniz başka bakan varsa bana yazarsanız sevinirim çok ihtiyacım var şu sıralar

Merhaba ,size kesinlikle kadınlar kahvesi remziyeyi tavsiye ediyorum.Senelerden beri gidiyoruz.Ve çok ama çok memnunuz.Zaten çok kalıteli müşteri cevresi var.Bankacılar,iş adamları hep ona baktırıyor.Bizim iş grubuda hep beraber ona takılıyoruz.Ve her şeyi danısıyoruz.Şimdiye kadar hiç şaşmadı.Kesinlikle herkese tavsiye edeiyorum.

Valla bana da biri tavsiye etmişti . 3 kere gittim. 3 üde fossssssssssssssssssssssssssssssssss

Yeni bir falcı buldum çok iyi bakıyor...:) ben muhasebeci olduğum için vaktim yok telefonda bakanlar benim tercihim

yeni bir falcı buldum çok acayip iyi adı medyum elaymış facede en iyi falcılardan buldum iranlıymış kendisi telefonu genelde kapalı oluyor ama mesaj atın size mutlaka dönüş yapıyor facedeki sayfasından asistanıylada görüşebilirsiniz kendisinin dünyanın her yerinde seansları oluyormuş üstelik sadece 50 tl ye haftalık fal,yıldızname,zen tarotu bakıyor çok iyi bakıyor ama randevu alıyorsunuz....ela hanımdan sonra kimseye baktırmayı düşünmüyorum...teli 536 450 50 63

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…