• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beenmediiniz popler parfmler ?

Benim hiç bi kokuya kötü deme hakkım yok. Yalnızca hangi parfümlerin bende kötü etki bıraktığını yazabilirim. Hypnotic poison, koku güzeldi ama hapşurtuyodu o yüzden kullanamadım. Baharatlı olduğu için olsa gerek burnumu kaşındırıyodu. Ck euphoria da çok keskin geldi. Nina ricci nina da burnuma pek hitap etmedi açıkçası.. Açıkçası şu ana kadar burnuma hoş gelen bi britney fantasy ve cacharel noa oldu..

tüm chanel kokuları kötü,bilemiyorum bana hitap etmiyor hiçbiri.isimleri de bir garip no 5 no 19 falan,,ne bu ya,007 james bond filmi gibi :ssz::ssz::ssz:

COCO MADEMOİSELLE iğrenç ötesii nasıl beğeniyorlar bu parfümü şaşıyorum doğrusu küff gibi kokuyor bildiğin:27:
ARMANİ CODE bir türlü ısınamadım böyle tatlı tatlı vanilya şekerli şekerli iç bayıyor yani hiç çekici değill:41:
ESCADA MAGNETİSM buram buram yanık şeker kokusu:25:
ISSEY MİYAKE ilk sıktığımda kusacağım gelmişti, bayık bayık ekşi kokukor :37:
LANCOME POEM tünün kolonyası gibi hatta onu sıkın daha iyidir:34:
PARFÜMLERE O KADAR PARA VERİYORUZ O PARAYA DEĞEN O KADAR AZ Kİ UÇUP GİTMESİ Bİ YANA KÖTÜ KOKUYOR YA İYİSİNİ BULMAK ÇOK ZOR

bunlar yslnızca senin fikirlerin.. başkası sevebilir vede kullanabilir :20:

tüm chanel kokuları kötü,bilemiyorum bana hitap etmiyor hiçbiri.isimleri de bir garip no 5 no 19 falan,,ne bu ya,007 james bond filmi gibi :ssz::ssz::ssz:

sana yakışmıyor demekki.. yakışanda harika durur chanel kokuları.. o sayılarında birer anlamı var zaten.. :34:

Hanımlar sizlerle çok önemli birşey paylaşmak istiyorum. Tam üç kez deneyip sonunda emin olduğum bir konudur bu. Ve inanın hiç şüphem yok. ıstiklal caddesindeki TEKıN ACAR'dan 3 kez parfüm aldım. 3. ye kadar hep bana öyle geldi yada koku bana gitmedi herhalde dedim. Amaaaa en son yıllardır kullandığım parfümü alıp da yine aynı sorunu yaşayınca artık pessss dedim yaneee. Adamlar bence resssmen sahte parfüm satıyorlar. Orjinal parfüm alıyorsunuz ve 2 saate sonra koku namına birşey kalmıyor. Ben buğday tenli olmam nedeni ile her zaman eu de parfum kullanırım. Bilen bilir eu de parfum en yogunudur. Buna rağmen yok yani yok ressmen adam kaıklıyorlar. Yazıklar olsun ve de haram zıkkım olsun diyorum. Bu en sonuncu vakkadan sonra gidemedim ama oraya gidip iyi bir olay çıkarmayı düşünüyorum. Ve bunu herkese anlatıyorum. anlatmaya da devam edicem. :kızgın:

Bunun bi benzerine ben de şahit oldum arkadaşım.Tekin Acar mağazalarının birinde 2 ayrı zaman da 2 ayrı parfüm denedim ve daha önceden kokularını bildiğim parfümlerdi.Resmen göz göre göre sahte ürün satıyorlar.Ben de yuhhh demiştim hatta.Ne desen haklısın,haram olsun bunlar gibilere:oklava:

İstanbul'dakini bilmem ama Ankara - Bakanlıklar' dakinden ben memnunum, Atatürk Bulvarındaki.
Orada çalışanlara da çok üzülüyorum, o kadar parfüm kokusu içinde, ben bayılacak gibi oluyorum yarım saatte, onlar bütün gün orada. Hele bu sıcaklarda...
Ayrıca çalışanları da çok çıtı pıtı, sevimli, tatlı ve ilgili.

Bu arada Hipnotic Poison hiç sevmiyorum. Vaktinde orjinaline o kadar para bayılmıştım öğrenci halimle, hep çevrem yanılttı, sonra zararına başkasına satana kadar da çok uğraştım. Hele bazen yolda otobüste derslerde sahtesini kullanana rastlıyorum. Üstüme böcek ilacı sıkılmış gibi bütün gün midem bir inip bir kalkıyor. O bayıcı koku, tam da adı gibi hipnotik zehir.

kenzo flowers ve amor amor he bir de adını bilmediğim iğrenç bir koku var sokakta 10 kişiden mtlaka en az 4 ü sıkıyor böle şekerli bişy vallahi bıktım ondan ıyyyk artık duyunca kusasım geliyor

Back