‘Bedelini misliyle ödeyecekler’

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
“Türkiye, ahlakı olmayan, kan ve acıyla beslenen terör canavarına asla boyun eğmeyecektir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu saldırının failleri de döktükleri kanın bedelini mutlaka misliyle ödeyeceklerdir” ifadesini kullandı
Sitene Ekle

ANKARA Milliyet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye, bugüne kadar hiçbir şehidinin kanını yerde koymamış bir devlettir. Bu saldırının failleri de döktükleri kanın bedelini mutlaka misliyle ödeyeceklerdir” dedi.

Vezneciler’deki terör saldırısının ardındanHaseki eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaralıları ziyaret eden Erdoğan, çıkışta yaptığı açıklamada terörü lanetledi. Erdoğan, şöyle devam etti:

“Terör insanlığa karşıdır. Askerimizin, polisimizin, köy korucumuzun görevi nedir? Can, mal güvenliğini sağlamaktır. Güvenliği sağlamakla yükümlü bu insanlara karşı terör eylemlerinin affedilir, bağışlanır hiçbir yanı yoktur. Teröristlere karşı da biz mücadelemizi de sonuna kadar vereceğiz. Tabii ki şehitlerimiz var, ciğerimiz hakikaten kan ağlıyor ama her şeyin bir bedeli var. İlk insanla başlayan bu mücadele kıyamete kadar sürecek. Bunun şu anda bitti biter diye bir durumu da yok. Bunun minimize edilmesidir aslolan.”

‘Hazırlıklı olmalıyız’

Erdoğan, PKK’nın ‘terörü şehirlere taşıma’ tehdidiyle ilgili soruyu da şöyle yanıtladı: “Biliyorsunuz bunu şehirlere taşıması yeni değil. Daha önce Diyarbakır merkezde olduğu gibi Ankaramerkezde oldu. İstanbul’da Sultanahmet’te filan oldu. Değişik yerlerde bu uygulamaları yaptılar. Yani teröristten her zaman, her yerde bu tür şeyleri bekleyip, ona göre de hazırlıklı olmak durumundayız. Hiçbir zaman terörist uyur diye bir şey yok. Terörün nerede, ne zaman, neyi patlatacağı da belli olmaz. Onun için de bizler de her türlü tedbiri alıyoruz, almaya devam edeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırının ardından yaptığı yazılı açıklamada da şunları kaydetti:

“Mübarek Ramazan ayının ikinci gününde, İstanbul’un kalabalık bir semtinde bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlerin hiçbir kutsallarının olmadığı ortadadır. Türkiye, ahlakı olmayan, kan ve acıyla beslenen bu terör canavarına asla boyun eğmeyecektir. Vezneciler’deki patlama da sonuç vermeyeceği kesinlikle bilinen, hiçbir fikre, hiçbir inanca hizmet etmesi mümkün olmayan, sadece kan dökme amaçlı bir saldırıdan başka bir şey değildir. Türkiye, bugüne kadar hiçbir şehidinin kanını yerde koymamış bir devlettir. Bu saldırının failleri de döktükleri kanın bedelini mutlaka misliyle ödeyeceklerdir.”
http://www.milliyet.com.tr/-bedelini-misliyle-odeyecekler--siyaset-2258881/

30 yılda faili meçhul kaydedilmemiş saklanan ölümler ile 40 bine yakın insan öldü binlerce insan yerinde oldu şehirler yıkılıp yeniden yapıldı bu olaylara şahit olan tranvalar dolu kişilikler var ve gene diyorum bunun kazananı yok
Sende biliyorsun Erdoğan insanları teselliden başka birşey değil senin söylediklerin

bazen bahçeli konuşuyor da sanıyorum çünkü erdoğanın eskiden bu kadar keskin söylemleri yoktu diye hatırlıyorum, kanı yerde kalmıcak falan diye

misliyle cevap verecekmiş
kimin çocuğu ,kimin kocası ile misli saldırı yapcaksınız ? kimin canını göndereceksiniz çatışmaya ?
sizin için birer sayı değil mi ölenler ? Hangi partiden olursa olsun sizi oraya laf kalabalığı yapıp yıllardır her olayda aynı sözleri söyleyin diye mi gönderdik ? Gönderin sizde çocuklarınızı , hadi bir göreyim .Vatan için canını versin ,ne mutlu olsun sizede şehit gelirse...Hadi bekliyorum ama benim çocuğum üzerinden siyaset yapıp atıp tutamazsın.....

Milletin evladı üzerinden göz dağı vermekte süpermiş
Nede olsa sizinkiler sırça köşklerde,altın kafeslerde el bebek gül bebek bakılıyor dimi !!
Çok bedel ödetmek istiyosan iki tane oğlun var gönder doğuya
Ama yemezler dimi
Garibanın evladı dururken seninkilere düşmez!!!!

Onlarınki 20 yaşında işadamı olur, bizim çocuklarımız 20 yaşında şehit!

Ben bu patlamada olebilirdim. Kader iste daha erken gectik ordan.
Ben öldükten cocuklarim öksüz kaldiktan sonra misliyle ödemelerinin bir anlami var mi?
YOK!
O yuzden masal anlatmayı bırakın Tayyip Bey. Biz artik bir Suriye bir Irak olduk. Bos lafin manası yok

Bu bedellerin ödenmesi için daha kaç anne evladını yitirecek?
kaç çocuk yetim kalacak?
kaç kadın dul kalacak?
kaç babanın içine ateş düşecek?
kaç kadın evlilik hazırlığı yaparken o gelinliği giyemeden sevdiğini toprağa verecek?
doğru nasılsa 3 çocuk planın var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…