Beddua ettim pişmanım😣😣😣😣

Ev sorumluluğu onla bitmiyor ki evim büyük yardım edenim yok iş çocuk ev bazen bunalım oluyor

Borçlar ahh o borçlar

Hayat şartları okadar zorki kimi tatil derdinde kimi yavrusuna hasret o tatilciler hizmet için hasret

bence iş bölümü yapmalısınız
eşinize de söyleyin
siz annenizdesiniz ama onun da gelip en azından çocukla ilgilenmesi lazım
durum nedir kim kime yakın biz bilemiyoruz bunu sizin ayarlamanız lazım

benim de kızım 2,5 yaşında. yapmayın. onun ne suçu var. Allah korusun size bişi olsa o ne yapar düşünsenize bir. allahım evlatlarımızı korusun
geçecek bu günler...dua edin.

Ama annenizle kalıyormuşsunuz. O yardım ediyordur yemek ve işler konusunda.
Anneme bugün geçtim Normalde kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz Kayınvalidem bakıyor çocuğa ben işten Eve gittiğim zaman yemek yapıyorum yemek yiyordum bulaşık yıkıyoruz gün içinde iş yerinde olduğum için ev temizliği çamaşır vesaire bütün evde yapılacak şeyleri yapıyorum zaten yemeğimi yapılmış olsa ya da Ev işlerinde yardımcı olabilecek bir durum o zaman çocuğuma daha çok vakit geçiririm daha sakin olurum işyerinde yorgunluk stres evde yorgunluk stres çocuğumla da ilgileniyorum ama fazlasını enerjim kalmıyor

Eve gidince kızınıza kocaman sarılın
Ve kendinize diyinki ; O daha çok küçük bir çocuk ve bana ihtiyacı var.
Şuan hayat onun için siz ve düşündüğü aktiviteler (oyun park vs)
Çocukları anlamak için onlar gibi düşünmek gerek çok küçükler bizim gibi düşünemezler ki yazık

evet ben de çalışıyorum sabah 9 aksam 7 ben de deliriyorum. ama kendini sakinleştir. bu günlerin bidaha gelmeyecek öyle düşün... ve ne zaman ağzına beddua gelse onun sensiz nasıl perişan olacağını düşün.

bir de geçen gün bir video izledim. o videodan sonra herşey boş gelmeye başladı. kızıma hiç sinirlenmicem dedim.
videoda yemenli bi anneye açlıktan ölen bebeğini veriyolardı. aman Allahım nasıl bir acı... tarifi yok. düşünsene bu dünyada açlıktan ölen bebek var. allahım kimseye yaşatmasın.
bunları dert etmeyelim... şükret. sağlıklı kızın bak kıpır kıpır. sen sağlıklısın çalışıyorsun... eğlenceli hale getir. seni özlüyor belki ondan uyumak istemiyor öyle düşün. zamanla düzelir. sonuçta herkes sonsuza dek böyle kalmaz...

isterler bu kuzular
neyse ki 2 aymış ya hep böyle olsaydı
birde böyle düşünün

İnşallah inşallah siz çalışıyormusunuz
evet ben de çalışıyorum sabah 9 aksam 7 ben de deliriyorum. ama kendini sakinleştir. bu günlerin bidaha gelmeyecek öyle düşün... ve ne zaman ağzına beddua gelse onun sensiz nasıl perişan olacağını düşün.

bir de geçen gün bir video izledim. o videodan sonra herşey boş gelmeye başladı. kızıma hiç sinirlenmicem dedim.
videoda yemenli bi anneye açlıktan ölen bebeğini veriyolardı. aman Allahım nasıl bir acı... tarifi yok. düşünsene bu dünyada açlıktan ölen bebek var. allahım kimseye yaşatmasın.
bunları dert etmeyelim... şükret. sağlıklı kızın bak kıpır kıpır. sen sağlıklısın çalışıyorsun... eğlenceli hale getir. seni özlüyor belki ondan uyumak istemiyor öyle düşün. zamanla düzelir. sonuçta herkes sonsuza dek böyle kalmaz...

bence iş bölümü yapmalısınız
eşinize de söyleyin
siz annenizdesiniz ama onun da gelip en azından çocukla ilgilenmesi lazım
durum nedir kim kime yakın biz bilemiyoruz bunu sizin ayarlamanız lazım
Çok teşekkür ediyorum bugün ona bir hediye alıp gideyim mutlu olsun Bi daha beddua yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…