- Konu Sahibi witch hunt
-
46 beden bir tunik ve bir mont gönderebilirim istiyorsanız :26::26:
bir sakıncası yoksa isterim tabi ama birde parfüm varmış sanırım birde parfüm istesem yani ürünleri göremiyoruz bana olmazsa bende bir ihtiyaç sahibine veririm
arkadaşım üzülme yanlış anlaşılma olmuştur..
kargo nekadar acaba
bir sakıncası yoksa isterim tabi ama birde parfüm varmış sanırım birde parfüm istesem yani ürünleri göremiyoruz bana olmazsa bende bir ihtiyaç sahibine veririm
arkadaşlar elimdisi de kalanlar çay takımı ,nevresim takımı bir adet tül kalorifer üstü ve bir adet güneşlik ikiside krem rengi...bir de renkli ve kaliteli su bardakları mevcut mudodan alınmıştır ...
nina ricci diye bir parfüm var onu birazcık kullandım ama istersen onu gönderebilirimşekerli bir kokudur bilen vardır mutlaka hoş kokar
hımmm kargoyu bilmiyorum canım ama 10 lira falan tutar herhalde
nina ricci bluemel arkadaşa gitti sıksın sıksın beni hatırlasın
tamam nina yı alıyım o zaman
yok tatlım kalsın :) düşüncen için tşk ederim cok sağol rabime emanet ol tatlımyok tatlim izmir degil burdur simdi gondereyim mi gondermeyim mi kaseleri ;-) anlamadim da ben
ozman nevresim takımınıda ben alsam ne renk
posta kutun dolmuş.mesaj gönderemiyorum.nevresim koyu pembe ve morlu pamuk saten iki kişilik days in colours ve inan bana 130 liraya aldım ama benim yatağım normalden büyük olduğu için güzelim nevresimin sadece yorgan kılıfını iki defa kullandım eğer istiyorsan vereyim
yok tatlım kalsın :) düşüncen için tşk ederim cok sağol rabime emanet ol tatlım
posta kutun dolmuş.mesaj gönderemiyorum.
nevresim koyu pembe ve morlu pamuk saten iki kişilik days in colours ve inan bana 130 liraya aldım ama benim yatağım normalden büyük olduğu için güzelim nevresimin sadece yorgan kılıfını iki defa kullandım eğer istiyorsan vereyim
aaaaaa hemen temizliyorum
evet evet evet evet evet yeterlimi istek
hahahahahaha yeterli yeterli ama ozelden adres göndermen şartıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?