Bedava veriyorum...kargosunu ödeyen alır ...

bir sakıncası yoksa isterim tabi ama birde parfüm varmış sanırım birde parfüm istesem yani ürünleri göremiyoruz bana olmazsa bende bir ihtiyaç sahibine veririm

canım parfümler tolin ve med arkadaşlara gitti bi tane nina rıcci var onu da bir arkadaşa söyledim haber bekliyorum böyle yani...

arkadaşlar elimdisi de kalanlar çay takımı ,nevresim takımı bir adet tül kalorifer üstü ve bir adet güneşlik ikiside krem rengi...bir de renkli ve kaliteli su bardakları mevcut mudodan alınmıştır ...:16::16::16::16:

2 tül perde ve güneşlki pufy123 e gitmiştir güzel günlerde kullansın :55::55::55:

nina ricci bluemel arkadaşa gitti sıksın sıksın beni hatırlasın :21::21::21::21:

ozman nevresim takımınıda ben alsam ne renk

nevresim koyu pembe ve morlu pamuk saten iki kişilik days in colours ve inan bana 130 liraya aldım ama benim yatağım normalden büyük olduğu için güzelim nevresimin sadece yorgan kılıfını iki defa kullandım eğer istiyorsan vereyim :9::9:

nevresim koyu pembe ve morlu pamuk saten iki kişilik days in colours ve inan bana 130 liraya aldım ama benim yatağım normalden büyük olduğu için güzelim nevresimin sadece yorgan kılıfını iki defa kullandım eğer istiyorsan vereyim :9::9:
posta kutun dolmuş.mesaj gönderemiyorum.

evet evet evet evet evet yeterlimi istek:40::40::40:

Back