Bedava veriyorum...kargosunu ödeyen alır ...

gercekten bedava olacaksa 3 ünüde istiyorum:1:başka kozzmetik varmı elnızde?

ben bi cok insan faydalansin istiyorum o yuzden ihtiyaci olan herkese birer adet urun gondericem ama size bir adet goz kalemi ya da far paleti gonderebilirim ;-) parfumu secleip ozelden bilgilerinizi gonderin lutfen p.tesi kargolarim iyi geceler ...

Gokcecim bence baskasina.kizip da byle bişeye kalkisma!
Boşver kimseye kendini anlatmak zorundada değilsin seni bilen biliyordur bence.
Kimseyi.savunmuyorum ama Rabbim kim haksiz görüyor bu dünyanın öteki dünyası var elbet.
Ayrıca ürünleri bedava dagitmak da ne ?
Boşver ya ki buna talip çıkan arkadaslarda sen bunlari daha önce ister paraya ihtiyaç ister fazlalik ister yenisini almak ister eve katki neyse bnun için satmiyormuydun?
Smdiki bunu alicak talip olan arkadaslar bence kimsenn ekmeğini yemeyin bu konuya yorum yazilmamaliydi bile hemen bedava diye !

Kimseyi.savunmuyorum ama Rabbim kim haksiz görüyor bu dünyanın öteki dünyası var elbet.
Boşver ya ki buna talip çıkan arkadaslarda sen bunlari daha önce ister paraya ihtiyaç ister fazlalik ister yenisini almak ister eve katki neyse bnun için satmiyormuydun?
Smdiki bunu alicak talip olan arkadaslar bence kimsenn ekmeğini yemeyin bu konuya yorum yazilmamaliydi bile hemen bedava diye !

arkadaşım iyi niyetle yazmışsındır muhakkak arkadaşı düşünerek ama niye kırdın ki şimdi beni???
"kimsenin ekmeğini yemeyin bedava diye" ne demek? bu kadar kolay edilecek laf değil bence.. çok ağır olmuş..
ben özellikle "kızgınlıkla hareket ediyorsanız ücret belirleyin içim rahat olur" demiştim..
arkadaş hayrına dağıtıyor ve alıcı çıkmak da ayıp olmamalı tüm istekte bulunan arkadaşlar için..
özetle üzdünüz beni..

Son düzenleme:
Merhaba gökçen hanım öncelikle geçmiş olsun beşerde böyle sorunlar yaşamak normal dir üzmeyin kendinizi tavsiyesinde bulunup tost mkinası için ücret öğrenmek istiyorum.saygılar..

bu yazılan hiç ama hiç hoş olmadı sankı bız zorla bedava gondersın demışız gıbı oldu neyse bende istemiyorum iyi gecelr:19:

Ben delirdim ya boyle konulari okuyunca..canim agustosta cine gidiyorum ben o yuzden evimi bosalticam cunku ne kadar kalicagim belli degil o yuzden vermek istedim belki ihtiyaci olan birinin isi gorulur diye cok onemli degil dunya mali alinir paylasilir satilir yoksa kimse bedava diye atlamaz merak etme kendini bilen insan ihtiyaci yoksa zaten istemez ;-) sagol dusundugun icin beni ..

arkadaşım iyi niyetle yazmışsındır muhakkak arkadaşı düşünerek ama niye kırdın ki şimdi beni???
"kimsenin ekmeğini yemeyin bedava diye" ne demek? bu kadar kolay edilecek laf değil bence.. çok ağır olmuş..
ben özellikle "kızgınlıkla hareket ediyorsanız ücret belirleyin içim rahat olur" demiştim..
arkadaş hayrına dağıtıyor ve alıcı çıkmak da ayıp olmamalı tüm istekte bulunan arkadaşlar için..
özetle üzdünüz beni..

Ben sana o ayakkabilari verdim canim konu kapandi para falan istemiyorum alacak kisi gule gule giysin ...

bu yazılan hiç ama hiç hoş olmadı sankı bız zorla bedava gondersın demışız gıbı oldu neyse bende istemiyorum iyi gecelr:19:

siz istediginiz parfumu secip bana ozelden soyleyin bu benim size hediyem olacak soylemistim ;-) benim kararim bu ve 28 yasindayim ;-) deli falanda degilim ne yaptigimi iyi biliyorum korkma..

özetle üzdünüz beni..

Hayir yanlis anlasildiysam özur dilerm amacim ne sizi ne baksasini.kirmak değil ben yorumlari okumadım sadece şu son zamanlarda olan olaylar gerçekten çok üzücü ve arkadas burda ürünlerini satydu ve kavga ciktiktan snra.dolandirci denildi ve ürünleri bedava dagttigni yazdi.belki ihtyci oldgu icin satydu ve kendni.anlatmak amacyla.byle bi girişimde bulundugunu düşündüğüm icin yazdim amacım.sizi.kirmak değildi

Siz.neden yanlış anlamaya meillisinz ki.anlamdim benm.amcim.kmsyi kirmak.degil
Sadece şu son zamanlrda cikan.kavgalar hepimizi.etkiledi.ve ben. Kmseyi savunmuyorm aynı hareketi diger arkadas yapsaydi onada yazaridm aynilarini.sadece belki ihtycalari oldgunu
Dsngum icicin.belki caydirici olur diye yazmak.istedim

Ben delirdim ya boyle konulari okuyunca..canim agustosta cine gidiyorum ben o yuzden evimi bosalticam cunku ne kadar kalicagim belli degil o yuzden vermek istedim belki ihtiyaci olan birinin isi gorulur diye cok onemli degil dunya mali alinir paylasilir satilir yoksa kimse bedava diye atlamaz merak etme kendini bilen insan ihtiyaci yoksa zaten istemez ;-) sagol dusundugun icin beni ..

Dgrdur ama birne.kzipda byle yapmak dgru degl bence.yine.senn.kararin tabiki haklısın aslinda.sanirim braz sert yazmisim arkadaslar beni.yanlis.anladilar

Hayir yanlis anlasildiysam özur dilerm amacim ne sizi ne baksasini.kirmak değil ben yorumlari okumadım sadece şu son zamanlarda olan olaylar gerçekten çok üzücü ve arkadas burda ürünlerini satydu ve kavga ciktiktan snra.dolandirci denildi ve ürünleri bedava dagttigni yazdi.belki ihtyci oldgu icin satydu ve kendni.anlatmak amacyla.byle bi girişimde bulundugunu düşündüğüm icin yazdim amacım.sizi.kirmak değildi

ben detayları bilmeyen biriyim, üzüldüm duruma..

ama keşke ona ithafen uyarı da bulunmakla yetinseydiniz almak isteyenlerle ilgili yorum yapmasaydınız..

gerçekten kırıldım. almak isteyen bizlerden özür dilediğiniz için teşekkürler..

iyi geceler

Siz.neden yanlış anlamaya meillisinz ki.anlamdim benm.amcim.kmsyi kirmak.degil
Sadece şu son zamanlrda cikan.kavgalar hepimizi.etkiledi.ve ben. Kmseyi savunmuyorm aynı hareketi diger arkadas yapsaydi onada yazaridm aynilarini.sadece belki ihtycalari oldgunu
Dsngum icicin.belki caydirici olur diye yazmak.istedim

bu son cumlenız bizeydi amaa e bu lafın ustunede almak istemeyiz kusura bakmayın ayrıca bit pazarından benımde alışverişim oldu daha önce böyle şeylerle itham edilmedim lütfen cümlelerinize dikkat edin......

ben detayları bilmeyen biriyim, üzüldüm duruma..

ama keşke ona ithafen uyarı da bulunmakla yetinseydiniz almak isteyenlerle ilgili yorum yapmasaydınız..

gerçekten kırıldım. almak isteyen bizlerden özür dilediğiniz için teşekkürler..

iyi geceler

Haklisiniz biraz sert cikismisim.sanrim ama.haksizlik olnca tahammül edemedim tekrar Özür dilerm kzidigm iki kisi kavga ediyo ve onca kisi bi kisiye yükleniyor hakli veya haksiz bence yanlis.kusura bakmayın

bu son cumlenız bizeydi amaa e bu lafın ustunede almak istemeyiz kusura bakmayın ayrıca bit pazarından benımde alışverişim oldu daha önce böyle şeylerle itham edilmedim lütfen cümlelerinize dikkat edin......

Size.sahis olarak yazdığım bişey degildi.
Ben.sadece haksizlik olduğunu gördüm ve bunun icjn.arkadsn byle bisi yapmamsni sylemk.amaciyla.yazdim nyse yanls anlasldysam kusurruma bakmayın

merhaba gökce bende yeni evli sayılırım tabaklara talibim görüntüde istemirumyom tabak olsunda işime yarasın rabim razı olsun allah yolu:16:nu acık etsin

Back