- Konu Sahibi witch hunt
-
YUKARIDA YENİ AÇILAN TOPİKTE BENİM DOLANDIRICI OLDUĞUM YAZIYOR BUNU YAZANLAR MUTLAKA CEZASINI GÖRECEKTİR GEREK MANEVİ GEREK MADDİ YANİ HUKUKİ OLARAK..BENİM KİMSENİN PARASINA İHTİYACIM YOK ..ELİMDE TOST MAKİNESİ VE TÜLLER GÜNEŞLİKLER VAR ..VE 46 BEDEN KIYAFETLER 39 NUMARA KAHVERENGİ TOPUKLU BOT VE SİYAH SÜET AYAKKABI.. BİR ADETTE HİÇ KULLANILMAMIŞ MAVİ 39 NUMARA SPOR AYAKKABI..AYRICA MAKYAJ MALZEMELERİ TABAK ÇANAK VESAİRE...KİMİN NE İHTİYACI VARSA KARGOSUNU KARŞILAYARAK İSTEDİĞİNİ ALABİLİR HEDİYE OLARAK YOLLAMAK İSTİYORUM...ÜRÜNLER SORUNSUZDUR HİÇ BİR DEFORMASYONU YOKTUR...
eğer bu topic gerçekse ve HİPNOTİC POSSİON duruyorsa talibim.yıllardır kullandığım parfüm.bedava değilde makul ücret karşılığı alabilirim.
Canim ya gözünün parada olmadi çok belli ve temiz kalpli biri olduğun çok belli boşver canim ya iftiracilar da inşallah burada iftiraya uğrarlar da anlarlar ozaman nasil bir duygu olduğunu sikma canini birde o possion nu nazil kacirdim ya kokusuna asik olduğum bir parfumdu
ayakkabıları ve kahve takımını istiyorummmm
ne var ne yok bittimi kozmetik parfüm ev eşyası kaldımı canım :)
chanel varsa talibim.....
merhaba elimde sadece kahverengi bir topuklu bot kaldı hiç giyilmemiş isterseniz onunla bir kahve takımı yollarım size
havlu takımı cardialgi arkadaşa gitmiştir güzel günlerde misssssss gibi kullansın
canım chanel coco vardı ama azcık kalmış ben tam bi parfüm delisiyim fıssss fısssss fıssssssss bitiyo gidiyoo kadaRCIK parfumu yollamak istemem
ne kadar var ki? bi 30 ml kadar kalmışsa bile almak isterim.tabi düşünüyosanız hala.
YUKARIDA YENİ AÇILAN TOPİKTE BENİM DOLANDIRICI OLDUĞUM YAZIYOR BUNU YAZANLAR MUTLAKA CEZASINI GÖRECEKTİR GEREK MANEVİ GEREK MADDİ YANİ HUKUKİ OLARAK..BENİM KİMSENİN PARASINA İHTİYACIM YOK ..ELİMDE TOST MAKİNESİ VE TÜLLER GÜNEŞLİKLER VAR ..VE 46 BEDEN KIYAFETLER 39 NUMARA KAHVERENGİ TOPUKLU BOT VE SİYAH SÜET AYAKKABI.. BİR ADETTE HİÇ KULLANILMAMIŞ MAVİ 39 NUMARA SPOR AYAKKABI..AYRICA MAKYAJ MALZEMELERİ TABAK ÇANAK VESAİRE...KİMİN NE İHTİYACI VARSA KARGOSUNU KARŞILAYARAK İSTEDİĞİNİ ALABİLİR HEDİYE OLARAK YOLLAMAK İSTİYORUM...ÜRÜNLER SORUNSUZDUR HİÇ BİR DEFORMASYONU YOKTUR...
ben nden ürün göremedim kıyafet 46 bden yazmışınız bende istiyorummmmmmm:18::18::18::18::18::18:
hangi kokusu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?