Bedava veriyorum...kargosunu ödeyen alır ...

Benim kimseyi savunduğum.veya hakaret edici bi ithamda bulunduğum yok.
Sadece iki kişinin kavgasına birçok arkadsin.karismasi.haksizlik.yapilmasi üzdü beni ve belki ihtiyacından satiyordu diye yazmak.istedim arkadaslr da bu.kavgaya şait olmus ve gördükleri halde yazdilar sanip sert yazdim sanırım yanlis anlasildm haberleri yokmuş ama kimseyi kirmak veya kötü bi itham etmek gbi bir amacim yok yanlis anlasldgm.arkadaslarmdan Özür diliyorum benm.kmseyle bi.problemim yok benmde konum var şimdiye kadar bircok alisverism oldu ama bi sorun yasamdm bu zamana kdr gelen cvplar memnundu.
Uzun.lafin.kisasi yanls anlaşlmak istemem
Kmseyi.itam.etmiyorum kusura bakmayın ii geceler

tatlim sana 6 buyuk kase 6 kucuk kase gonderiyorum gule gule kullan bana ozelden adresini yolla tatlim p.tesi kargoya veririm ..Allah razi olsun..

valla seni kırmadım onu sectım az sıkarım bende napıyım

fiyatini kontrol edersen zaten damla damla kullanirsin, sIkmak bile fazla

bacim hamilesin zaten, sakin ol, anlasildi. uzme kendini artik.

no panic no hashas

tolin senin migrenin varsa possion agir gelir cunku agir vanilya kokar avon femmeyi gondereyim deodoranti da var ;-)

ayyy dur possionu secmissin evet daha kapagi bile acilmadi damla damla sık ve evet pahali bi parfumdur ve orijinal ne de olsa dolandiriciyim ya ;-) bedava aliyorum tovbe yarabbim gule gule kullan ...

tolin senin migrenin varsa possion agir gelir cunku agir vanilya kokar avon femmeyi gondereyim deodoranti da var ;-)

evet bende vazgectım avon femme yi ben alıyorum possionu da ozelden medcezır arkadasımla gorustum o alıcak ona ayırırsan sevınırım o banlı oldugu ıcın yazamıyo

fiyatini kontrol edersen zaten damla damla kullanirsin, sIkmak bile fazla

bacim hamilesin zaten, sakin ol, anlasildi. uzme kendini artik.

no panic no hashas

:) teşekkür ederim düşündüğün için ama üzüldüm yanlış anlaşıldıgima ya ben yanlis ima ettim ya arkadaşlar beni yanlış anladi
Nyse sakinim :)))

eee peki tmm sana femme mede possion yalniz ozelden adres verin bacim ikinizde ;-)

Pazartesi 19 mayis sanırım kargoda kapalidir haberiniz olsun :)))

tatlim sana 6 buyuk kase 6 kucuk kase gonderiyorum gule gule kullan bana ozelden adresini yolla tatlim p.tesi kargoya veririm ..Allah razi olsun..

çok tşk ederim canım hemen yoluyorum adresi özelden rabbim bahtını açık etsin kalbindeki temizlik yoluna ışık olsun

Son düzenleme:
çok tşk ederim canım hemen yoluyorum adresi özelden rabbim bahtını açık etsin kalbindeki temizlik yoluna ışık olsun

sagol canim guzel gunlerde kullan insallah baksana p.tesu 19 mayismis bi sqkatlik cikmasin sali gunune kaydi kargo haberiniz olsun ;-)

arkadaslar hipnotic possion,avon femme,uc adet gomlek,bi tost makinesi ve bir spor ayakkabi,ayrica 12 kase verilmistir.kalanlar 39 numara kahverengi sifir topuklu bot ,siyah 39 numara suet ayakkabi yuksek topuklu,uclu saklama kabi,bir kahve takimi,istemediginiz kadar su bardagi,bir cay bardagi takimi cicekli...

loreal mascara,loreal fondoten ve mac rujda gitmistir arkadasim gule gule kullansin ;-)

canim sen adres vermediin galiba ?? ozelden sabah yazarsin insallah gorusmek uzere heee bi de daha fazla urun gonderirim ama malum mutfak urunu agir basiyo kargosu fazla olur astari yuzunden agir gelmesin ;-)

canim sen adres vermediin galiba ?? ozelden sabah yazarsin insallah gorusmek uzere heee bi de daha fazla urun gonderirim ama malum mutfak urunu agir basiyo kargosu fazla olur astari yuzunden agir gelmesin ;-)

birde o var kiloyla para artıo dogru diosun:) kalsın daha iyi birede izmirden geliomus :) düşüncesi bile ürperti ama genede ilgin güzel yüreğin için tşk ederim

yok tatlim izmir degil burdur simdi gondereyim mi gondermeyim mi kaseleri ;-) anlamadim da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…