• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

ay yoruldum vallahi :5: sonunda kafam çalıştı :9: :28: google dan izlemeye aldım şükürler olsun inşallah bende nasiplenirim artık :16: sana çok teşekkür ediyorum bana yardımcı olduğun için canım benim :71: :16:

saol canım tüm kampanyalarıma katılını beklerım yan tarafta devam eden kampanyalarım var zaten resımlere tıklayınca o sayaf acılıyor hemen mesela yılbası cerezı yarın son fırın kabıda yarın son canım
teşekkürler ilgilenen arkadaşlarıda beklerim kampanyalarıma

bende göremedim üyelikte ama mailde yazıyordu canım hatta sayılarıda vardı ilk 11, ... gibi şimdi pek hatırlayamadım ama mailimden resim ekleyemedim ruj vardı oje vardı yeni yıl hediyenız kırmızı kutuda falan yazıyordu formdan başka kimseye gelmemiş mi ya :52:

http://www.alamarka.com/kampanyauyelik/filizdisyapar

destek olmak isterseniz üyelik bir dakika sürüyor şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
slmmm herkeseee...

doğacının kargo ücreti 3.5 tu şimdi 5.5 yazıyor..
baktılar numune isteyen çok kargo ücretini çoğalttılarr..

Tutumsuz Ailesi tasarrufu sizinle ogreniyor

Bu aile bildiğiniz gibi değil. Tam da isimleri gibi tasarruftan hiç haberleri yok. Haydi şimdi tasarruf nedir bilenler onlara da öğretsin, bilmeyenler onlarla öğrensin.
Üstelik 31 Aralık'a kadar en çok puan kazanan 100 kişi adına Tema Vakfı tarafından Karapınar hatıra ormanına fidan dikilecek.
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri | Tutumsuz Ailesi

Tektaş Pırlanta Kolye Ödüllü Facebook Yarışması

PERA PIRLANTA; son yılların en popüler sosyal medya sitesi Facebook’ta yepyeni bir yarışma düzenliyor.

Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde Pera Pırlanta; Facebook Sayfasındaki hayranlarından yılbaşı gününe dair en romantik planlarını yazmalarını istiyor. Yarışmacılar yılbaşı günü ve gecesine dair en romantik planlarını yazacak ve en çok beğeniyi (Like) alan yarışmacı tektaş pırlantanın sahibi olacak. İkinci ve üçüncü en fazla beğeniyi alacak yarışmacılar ise Pera’dan çok şık bir deri cüzdan kazanacak.

“Yoksa Senden Daha Romantik Tektaş Pırlanta Tam Senlik” sloganıyla başlayan yarışma, yeni yıla pırlanta ışıltısı ve asaletiyle girmek isteyen Facebook üyelerini bekliyor.

Yılbaşına dair romantik planlarınız mı var? En beğenilen yeni yıl planını yaparak Pera'dan tektaş pırlanta kolye kazanın, romantizmin keyfini Pera Pırlanta ile çıkartın!

h t t p : / / a p p s . f a c e b o o k . c o m / p e r a p i r l a n t a

Son düzenleme:
selam canlarım.konu ne tam anlamadım.bana link verin hemen oylarım.sabahtan beri canım çıktı faceden oy toplycam diye.ama okadar hızlıydıki o ondan istiyo bu şundan istiyo off kafam döndü.ama avonu,kfc'yi,pizzayı başarıyla tamamladım heheh:65::65::66: ohh.varmı yardıma ihtiyacı olan

bende kendimi paraladımm kendimi begendirttim meger 31 aralıkra ilk tamamlayan 1000 kişiyeymiş :50:

Tutumsuz Ailesi tasarrufu sizinle ogreniyor

Bu aile bildiğiniz gibi değil. Tam da isimleri gibi tasarruftan hiç haberleri yok. Haydi şimdi tasarruf nedir bilenler onlara da öğretsin, bilmeyenler onlarla öğrensin.
Üstelik 31 Aralık'a kadar en çok puan kazanan 100 kişi adına Tema Vakfı tarafından Karapınar hatıra ormanına fidan dikilecek.
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri | Tutumsuz Ailesi

eve fidan yollanımı olsa tadından yenmez bir numune olurdu =) iyice yüzsüsleştim ben artık :66:

Back
X