• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

buarada bugün whıskas takvimim geldi çok güzel tasarlanmışş
beğendim iikide istemişim
iroşumda bayıldı sayfaları çevire çevire bi hal oldum ay ayyy diyor onun için istemiştim zaten hayvanları çok seviyor

birde colgate makyaj çantam geldii
çantayı beğendim beğen ıvır zıvır koymaya ii
içindekiler minik de olsa yne ii :)

buarada bugün whıskas takvimim geldi çok güzel tasarlanmışş
beğendim iikide istemişim
iroşumda bayıldı sayfaları çevire çevire bi hal oldum ay ayyy diyor onun için istemiştim zaten hayvanları çok seviyor

whiskas takvimini nasıl aldınızz ben de istiyorumm
:26:

günaydın kızlar :15:
biz dünakşam ailemle şöyle bir kipayı gezelim dedik çok güzel yılbaşı indirimleri vrdı :21: mesela dıadermıne kremleri iki adet nemlendiri 7lira falandı ben aldım şimdi fiyatları tam hatırlamıyorum sadece olay lerde sanırım %50 indirim yoktu loreal in vichy in çok güzel temizliyecilerini aldım visaline nin ürümleri indirimdeydi hatta birtane teyzecik neredeyse 15 20 kutu nivea ürünleri almıştı yaşımız ilerledi kızım diğer ürünler bize yetersiz artık falan dedi bana da :9: bütün kipalarda vardır diye umuyorum kızlar bence sizler de kaçırmayın bu %50 indirimi :54:

NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY: SEV PAZARLAMA ANKARA'DAN FIRSAT KAMPANYASI yeni kampanyam hediye tam sizlere göre bloguma beklerım arkadaşlar

Süper ince kristallere sahip SEWEPİL, yumuşak, basit ve acısız epilasyon için üretilmiş mucizevi bir üründür.
• 2 dakikada tüm tüyleri yok eder.
• vücudun her bölgesine uygulanabilir.
• vücudu tahriş etmeden tüylerinizi döker.
• günler boyu süren temiz bir cilde sahip olmanızı sağlar.
• vücuda peeling yaparak tüyleri döker.
• cildinizdeki ölü derileri temizler böylece cildin pürüzsüz ve yumuşak olmasını sağlar.
• Her kullanımdan sonra tüyler daha az çıkmaya başlar ve çıkan tüyler daha ince olur.
• Sewepil, jilet vurulmuş bölgeleri de temizler.

arkadaşlar denemek bedava diye bi site gördüm üye olan varmı aramızda o siteye dikatimi çektiide

Back
X