kızlar aker eşarp da cok sık kampanya yapıyo Facebook'a Hoş Geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soruma cevap verir misiniz ? boşuna yer kaplamayayım bloglardabenim bloğum yok izlemeye alamıyorum diğer şartları yerine getiriyorum olur mu ?
kusura bakma canım görmemişim canım twiterin varsa onlada izleyebilirsin izleme sartı var ki sizlere rahat ulaşalım diye yada yahoo ilede izleniyor ıllkı blog acmana gerek yok yani
izle dıye bır yer var blogda sag tarafta goruceksın o zaman yahoo yu secersen ızle cıkar o sekılde ızlersın dıger sartlarıda yerıne getırısen her sey tamamdır yorum yazrsın yaptıgına daır gereklı lınklerıde ekledınmı tamamdır canım maıl adresını yazmayı sakın unutma ulasabılmem ıcınyahoo mailim falan var ama nasıl izleyeceğim acıkcası bilmiyorum oyüzden twitter de kullanmıyorum peki diğer şartları yerine getiriyorum şansım olur mu
bloğunda görebildin mi peki benim yazdığımı yaptığım işlemi ? yani ters birşey yok değil mi ? çok teşekkür ederimizle dıye bır yer var blogda sag tarafta goruceksın o zaman yahoo yu secersen ızle cıkar o sekılde ızlersın dıger sartlarıda yerıne getırısen her sey tamamdır yorum yazrsın yaptıgına daır gereklı lınklerıde ekledınmı tamamdır canım maıl adresını yazmayı sakın unutma ulasabılmem ıcın
bloğunda görebildin mi peki benim yazdığımı yaptığım işlemi ? yani ters birşey yok değil mi ? çok teşekkür ederim![]()
buarada banada bıoblas tan numune gelecek diğer arkadaslarımda faydalansın
![]()
kızlar First Anında Kazan Kristalleri saat 2 de başlıyo kaçırmayın
bugün bize çıkar inş![]()
kızlar First Anında Kazan Kristalleri saat 2 de başlıyo kaçırmayın
bugün bize çıkar inş![]()
inş cnm.. dün çıkmadı bugün çıkar belki :26:
banada çıkmamıştı
Bugünün HARIBOLANANLARI 17.00'da!
bunuda unutmayalım cnm
inş birinden birini tuttururuz yada ikisinide![]()