bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bio bellinda diye bir marka parfüm numunesi gönderiyoruz diye bana dönüş yaptılar ama kargo ücretiyle ilgili sorumu henüz cevaplamadılar henüz bilemiyorum, istemiyorlarsa siteyi yazarım buradan..

filixx bayıldım numunelerine :) Bu ürünleri hangi sitelerden istediğini yazarsan çooook sevinirim

canım google kozmetik site listeleri diye yazdığımda tablo şeklinde siteler var teker teker heryere saldırmıştım bir gün uğraştım ama değdi hepsi çok kaliteli ürünler :82:

bunların hepsi tek bir yerdenmi ne firmasıymış bu ürünler neymiş kargo bedeli istiyolarmı

yok canım ayrı ayrı geldi rosense yi eczan eden aldım tek
kargo vermedim
ama numune isterken inandırıcı olun. cildim hassas bir çok krem alıyorum ama kullanamıyorum artık kullanmayacağım kremlere boşuna para vermek istemiyorum...vs iyi şanslar

kızlar sıkıyorum biliyorum ama sizden başka destek isteyebileceğim kimse yok

http://www .alamarka.com/kampanyauyelik/filizdisyapar

benim için üye olun aktivasyon istemiyor 1 dk sürüyor ücretsiz lüüütfeeenyardım

Swatch Türkiye Yeni Yıl Kampanyası

Giriş Yap | Facebook

kıslar desteklerinizi bekliyorum öptüm hepinizi

« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2010, 18:09:11 »

--------------------------------------------------------------------------------

cevaplar:

1- c
2- b
3- b
4- c
5- c

bi forumda buldum doğruluğundan emin değilim cnm

Swatch Türkiye
kılar bana oy verirmisiniz şimdiden herkese teşekkürler..

Pınar Batu Sancak adına

kızlar swatc için oylarınıza ihtiyacım war unutmayın arkadaşınızı lütfenn

Giriş Yap | Facebook

sadece kendi resmini koyarsan ii olur ben hangisi olduğunu bilemedim canım

diğerlerini oyladım

bio blastan numunelerim geldi bugün kargo bedeli yok küçük numune poşetlerinde geldi ürünler 4 ad güneş kremi 2 ad saç dökülmesini engelleyen şampuan 2 ad saç bakım kremi
2 ad bioder tüy kremi 4 ad cilt temizleyici 2 ad selülit 2 ad erkekler için saç dökülmesi için şampuan kremi falan yane

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…