• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

iyigeceler kızlar:)yeni bir bölüm açıcam olmadı bu böyle İTİNAYLA FACEBOOK BEĞENİLİR DESTEKLENİR :66::66:

yeni yorumlara bakmadın mı tatlım ben katılmıştım ama çıkmamışş :59:
hıh cnm bende ona ulaşmaya çalıştım sen mydn çok sevndim
cnm şimdi şartları tam yerine getirmemişin blogdan bir konuya falan yorum bırakmmaışın
onlarıda yap kontrol et öyle yayınlayablrm yoksa diğer katılanlardan tepki alırım ok mi cnm:)
canım ben blog işinden pek anlamıyorum.
ama kızın çok tatlı maşallh.:9:
tşkler cnm

merhaba arkadaşlar..bayanseyma nasılsın..özge için yazdıklarını okudum.ben özgeyi oylandırdım bugün hep.ama bu sayfaya son anda geldim.altta görünen kullanıcıların arasında ben yokjtum.görür görmez oy verdim.ama çok üzüldüm böyle olmasına..özge geri gelsiinn:43: burada paylaşımcı olmaya davet ediyorum hepinizi.ayrıca ben geçen tek 1 link verdim oy istedim ,hemen siteden uzaklaştırıldım 1 gün?!! bugünkü yazılanlar maşallah kaç sayfa.niye bana öyle haksızlık yapıldı anlamıyorum..

kızlar facede oy vericem size nasıl veriliyor isimlere göremi

geldim seno seno sırf birkac kişi icin geldim sizi seviyorum allah ne muradınız varsa versin en azından bencil degilsiniz bugune kadar ne kampanya varsa paylastım hatta gecenlerde yeni gelenler icin herkes numune aldıgı yerleri yazsın onlarda yararlansın dedim ve ilk ben baslıyorum diyerek bana gelen numuneleri yazdım yardım etmek amaclı ama demek herkesi kendim gibi sanmamam gerekiyormus topicten ayrılacagımı söyledikten sonra bir sürü oy gelmiş ama neye yarar kırıldım bir kere oy verenler geri alsın lütfen tekrar 2 oya dönmek istiyorum

geldim seno seno sırf birkac kişi icin geldim sizi seviyorum allah ne muradınız varsa versin en azından bencil degilsiniz bugune kadar ne kampanya varsa paylastım hatta gecenlerde yeni gelenler icin herkes numune aldıgı yerleri yazsın onlarda yararlansın dedim ve ilk ben baslıyorum diyerek bana gelen numuneleri yazdım yardım etmek amaclı ama demek herkesi kendim gibi sanmamam gerekiyormus topicten ayrılacagımı söyledikten sonra bir sürü oy gelmiş ama neye yarar kırıldım bir kere oy verenler geri alsın lütfen tekrar 2 oya dönmek istiyorum

gel canım hoşgeldin.ben o sırada facede uğraşıyordumda buraya hiç gelmedim.görsem anında oylandırırdım snei.ayrıca oyları nası alcaz gızz ben yaptırdım elcağızlarımla onları :64::66: boşver iyiliği anlayan anlar.ben çok iyi anladım mesela.ilk mesajınla herşeyi detyaıyla anlatmanla sevmiştim seni canım :69::71:

Back