• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

canım çok teşekkür ederimm ne diyim numune yollayın bana mı diyimmm nasıl söylerim kiii :1::1:

:60: rica ederim canım ay sende ben gibisin bende yeni başladım inanırmısın.dedimki ürünlerinizi merak ediyorum kullanıp karar vermek açısından numune gönderirmisiniz.. yeter bukadar:)

merhaba kızlar acnecinamide numune gönderiyor bilginiz olsun. Sitesinin iletişim kısmındaki formu doldurmanız yeterli ;) sivilce sorununuz varsa isteyin çünkü sadece sivilceler için "acnecinamide jel krem" gönderiyor. Ben isteyeli 1-2 ay oldu baya göndermişlerdi. Kargo ücreti almadılar. Haberiniz olsun ;):75:

şu en alttaki iletişim formu değil mi? Ad soyad ve telefon yazan

:60: rica ederim canım ay sende ben gibisin bende yeni başladım inanırmısın.dedimki ürünlerinizi merak ediyorum kullanıp karar vermek açısından numune gönderirmisiniz.. yeter bukadar:)

ay ben çok utanıyorum nedense tatlım yaaaaaaaa :26::26::26: ne yazıcağımı bilmiyorum aslında normal bişiy ama yüzsüzlük edip de beleşe numune istiyomuşum gibi hissedip utanıveriyorumm :1::1:
şimdi dediğini yazdım tatlım bakalım ne zamana göndereceklerrr:64: çok teşekkür ederimmm :21::21::21:

teşekkürler iyi dilekleriniz için kızlar:71:
hepimiz için hayırlı; uğurlu ve bol numuneli topik olur inş..:16:

ay ben çok utanıyorum nedense tatlım yaaaaaaaa :26::26::26: ne yazıcağımı bilmiyorum aslında normal bişiy ama yüzsüzlük edip de beleşe numune istiyomuşum gibi hissedip utanıveriyorumm :1::1:
şimdi dediğini yazdım tatlım bakalım ne zamana göndereceklerrr:64: çok teşekkür ederimmm :21::21::21:

reca ederim:)) anlıyorum seni gerçekten.bende çok vicdan yapıyorum ama bi baktım herkes çok alakalı bu konularla ben bu yaşıma kadar bilmezdim valla.geliyormuş kesin.artıkın bizde katılalım bildiklerimize :64::64:

“Daha çok okumak lazım cancağızlarım” demiştik. Yeni kitaplara ücretsiz sahip olabileceğiniz, katılımı kolay kampanyaları anlatmaya devam ediyorum.

Can Yayınları’nın “Siz Bilirsiniz” aylık ödüllü kampanyasına benzer bir kampanyayı Altın Kitaplar da düzenliyor. Üstelik katılması sadece 5 dakika sürüyor.
Nasıl Katılınır?

Öncelikle Altın Kitaplar sitesine üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra, her ayın başında yayınlanan ödüllü soruya cevap vererek çekilişe katılıyorsunuz. Basit değil mi?
Ödüller

Her ay 30 kişiye çekilişle kitap hediye ediliyor.
Sonuçlar

Sonuçlar Altın Kitaplar – Ayın Soru sayfasında takip eden ayın 10.günü gibi açıklanıyor.

Soruyu inceleyip cevabı biliyorsam haberdar ederim... Biraz da kitap kazanalım değil mi ama_? :34:

Aynı kampanyayı artemis yayınları da yapıyor;

Sevgili Bulmanın 50 Yolu kitabında Sarah Sergeant'ın 1. Soruşturması neydi?
Büyük ekranda maç yayını yapan bir barda takılmak.
Hızlı çöpçatanlık merkezine gitmek
İnternetteki sevgili bulma sitelerine kaydolmak
Gazetede yalnız kalpler köşesine yazmak
Televizyon Dünyasında Çalışan Heteroseksüel Bir Er

şu en alttaki iletişim formu değil mi? Ad soyad ve telefon yazan

Evet ordaki formu dolduracaksın ;)

çok teşekkür ederim canım yaaa benim de bu ara yüzümde sivilceler pörtlemeye başladı hayatımda ilk kez böyle oluyo çıldıracağımmm, hemen giriyorum sitesinee çok makbule geçti valla bu :21::21::21::16:

Önemli deil cnm;) Umarım geçer sivilcelerin:)

Aynı kampanyayı artemis yayınları da yapıyor;

Sevgili Bulmanın 50 Yolu kitabında Sarah Sergeant'ın 1. Soruşturması neydi?
Büyük ekranda maç yayını yapan bir barda takılmak.
Hızlı çöpçatanlık merkezine gitmek
İnternetteki sevgili bulma sitelerine kaydolmak
Gazetede yalnız kalpler köşesine yazmak
Televizyon Dünyasında Çalışan Heteroseksüel Bir Er

Onuda gördüm aslında ama cevabı bilmiyorum :D

reca ederim:)) anlıyorum seni gerçekten.bende çok vicdan yapıyorum ama bi baktım herkes çok alakalı bu konularla ben bu yaşıma kadar bilmezdim valla.geliyormuş kesin.artıkın bizde katılalım bildiklerimize :64::64:

bundan sonra her şeye biz de katılacağız bizim neyimiz eksik canımm :64::64::64::21::21:

Back