• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

sevgili özgecikk ve bayanseyma...siz bu mektubu okurkene ben çok uzaklarda oliciğimm.ben facede sizin için ter döktüm emme siz çıkmışsınız.hayırlı uğurlu olsun cankuşlar.geldiğinizde görüşürüz...:65::66:

Ya ben giremiyorum burdan faceye akşam gireceğim oy vereceğim hepinize ama bende istiyorum :) akşam buralarda olun

cnm söz vermiyim burda olursam veririm oyy

hakkım helal olsun canım.ötekide yükseliyo bak :66: seymadan ve herkesten isteğim Giriş Yap | Facebook taner gökdemiri beğenin lütfen.oy topladıklarım istediii mahçup olmıyımm:50:

cnm beğendim arkadaşını

kızlar selam facede açılanlrın hepsini oyladım çoğu 5i geçti zaten hadi siz de bana oy verin:)

Giriş Yap | Facebook

:24:

cnm linkin açılmıyo:58:

ARKADAŞLAR bu yazımı herkes okusun lütfen !!!!!:71:
bakın bu topiği açmamın amacı diğer topikte link vermenin daha doğrusu
makyaj ürünleri dışında link yazmanın yasak olması idi
burayı açtık kampanya ve numunelerden yararlanalım diye
bugün oy istediğimiz arkadaşlarımız oldu
oda neden ?
tabiyki nazımız geçtiği için
oy isteyipte işi bitince buradan çıkmak çok yanlışş
özge arkadaşımız bize sanırım darıldı gitti
inşallah gelir ama sanırım gelmiyicek,
böyle sorunların yaşanmaması için birbirimize biraz destek çıkmalıyız
sadece oy istemekle olmuyor bu işler
nihayetinde insanız nazımız geçiyor birbirimize ben çok üzgünüm
:31:-----ÖZGE-----:31: kırıldığı için
bir ricada bulundu kız 14 kullanıcı konuyu okumasına rağmen demekki herkes
kendi çıkarları için geliyor
herkes derken
onlar kendilerini biliyor:20:
yapmayalım böyle
eğer bi iyilik yapıcaksak
arkadaşımız sıkıştığında onunda bize iyilik yapmasını tabiyki isteriz
konuşmak nekadar doğru bilmiyorum amaa
İNŞALLAH ÖZGE bu topiğe tekrar gelir
aksi halde üzüntğm devam edicek :19:

cnm söz vermiyim burda olursam veririm oyy

cnm linkin açılmıyo:58:

ARKADAŞLAR bu yazımı herkes okusun lütfen !!!!!:71:
bakın bu topiği açmamın amacı diğer topikte link vermenin daha doğrusu
makyaj ürünleri dışında link yazmanın yasak olması idi
burayı açtık kampanya ve numunelerden yararlanalım diye
bugün oy istediğimiz arkadaşlarımız oldu
oda neden ?
tabiyki nazımız geçtiği için
oy isteyipte işi bitince buradan çıkmak çok yanlışş
özge arkadaşımız bize sanırım darıldı gitti
inşallah gelir ama sanırım gelmiyicek,
böyle sorunların yaşanmaması için birbirimize biraz destek çıkmalıyız
sadece oy istemekle olmuyor bu işler
nihayetinde insanız nazımız geçiyor birbirimize ben çok üzgünüm
:31:-----ÖZGE-----:31: kırıldığı için
bir ricada bulundu kız 14 kullanıcı konuyu okumasına rağmen demekki herkes
kendi çıkarları için geliyor
herkes derken
onlar kendilerini biliyor:20:
yapmayalım böyle
eğer bi iyilik yapıcaksak
arkadaşımız sıkıştığında onunda bize iyilik yapmasını tabiyki isteriz
konuşmak nekadar doğru bilmiyorum amaa
İNŞALLAH ÖZGE bu topiğe tekrar gelir
aksi halde üzüntğm devam edicek :19:

Giriş Yap | Facebook

şimdi oldu mu billmiyorum

ben numune topiğine çok eskiden beri geliyorum çok sık yazamıyorum ama bi kampanya numune buldum mu yazıyorum ayrıca da oy isteyenler olduğunda oy vermeye çalışıyorum ama böyle düşünenler d eolcaktır tabii her çeşit insan geliyo sonuçta buraya önemli olan bizim birbirimize sahip çıkmamız k kyı diğer forumlardna farklı kılan da bu deil mi benm reelde hemen hiç arkadaşım yok eğer kkdaki kızlar olmasa çatlardım sıkıntıdan. hamileliğimde de doğumumda da hep burda paylaştım her şeyimi. her ne olursa olsun ben burda olucam... boşverin gelen gelir giden gider bence sen de takma cnm bak az kalmış doğumuna. :7:

Giriş Yap | Facebook

şimdi oldu mu billmiyorum

ben numune topiğine çok eskiden beri geliyorum çok sık yazamıyorum ama bi kampanya numune buldum mu yazıyorum ayrıca da oy isteyenler olduğunda oy vermeye çalışıyorum ama böyle düşünenler d eolcaktır tabii her çeşit insan geliyo sonuçta buraya önemli olan bizim birbirimize sahip çıkmamız k kyı diğer forumlardna farklı kılan da bu deil mi benm reelde hemen hiç arkadaşım yok eğer kkdaki kızlar olmasa çatlardım sıkıntıdan. hamileliğimde de doğumumda da hep burda paylaştım her şeyimi. her ne olursa olsun ben burda olucam... boşverin gelen gelir giden gider bence sen de takma cnm bak az kalmış doğumuna. :7:

sağol seninde çok paylaşımların oldu cnm evt
ama kız bir oy istedi
işine gelen veriyo işine gelmeyen yok ama
şöylede birşey var
oy isteyenler nedense
gün gelince oy vermiyorlar
sadece istiyorlar
yan gel yat osman ohhhhhh
olmaz böylee

ilk oyun benden cnm başarılar.....
ben diğer adreslerimdende vericem sana 3 oyun olur şimdik

ya kızlar adlarınız aynımı facede nasıl oy vercezzz benımde var ama ben oy ıstemıyorum sızlere atıyım eksıgı olanlar yazsın oylayım ama ısımlerınızı bulemaıyorum

1- Foxlife'dan yeni bir yarışma. Dünyanın en ünlü stil danışmanı Rachel Zoe’nin imzalı kitabını kazanmak ister misiniz?
Bunun için önce ilk iş 2010 yılında en beğendiğiniz kıyafet tasarımının fotoğrafını sitenin Facebook sayfasına yüklemek.
Yüklenen tasarımlardan en çok beğeni (like) alan ilk üç; Rachel Zoe’nin Style A to Zoe adlı kitabını kazanacak! Ayrıntılar sitede ve aşağıdaki linkte...
Öyleyse aşağıdaki linki takip edin, link sizi Rachel Zoe'nun imzalı kitabına götürecek. Tabii yarışarak...

Bol şans...

Buraya: The Rachel Zoe Project / Foxlife

Ve bir de buraya: FOXLIFE | Facebook

(ben böyle kampanyalara katılmıyorum ama belki içimizde ilgilenen biri olabilir die yazıyorum)

2- En güzel parti hayalini siz kurun,
"Hayalimdeki Parti" yarışmasında birinci olun.
Parti setiniz evinize gelsin, hayaliniz gerçekleşsin!
Ayrıca tüm hayalperestlere %10 indirim!
PartiPaketi'nin 5. doğum günü şerefine...
Katılmak için yapmanız gereken tek şey
Parti Paketi "Partiye Dair Herşey" / Doğum Günü , Baby Shower, Doğum, Düğün, Yılbaşı, Halloween, Sevgililer Günü, Mezuniyet, Anneler Günü, Paskalya, Davet, Sünnet, Eğlence, Bekarlığa Veda / Parti Malzemeleri, Parti Süsleri, Parti Dekorları, Kağıt Tab 'a üye olmak ve hayalinizi yazmak...

Parti Paketi "Partiye Dair Herşey" / Doğum Günü , Baby Shower, Doğum, Düğün, Yılbaşı, Halloween, Sevgililer Günü, Mezuniyet, Anneler Günü, Paskalya, Davet, Sünnet, Eğlence, Bekarlığa Veda / Parti Malzemeleri, Parti Süsleri, Parti Dekorları, Kağıt Tab

PartiPaketi "Hayalimdeki Parti" Yarışması | Facebook

3- Pink Lolipop
‎'dan YENİ YARIŞMA!! Yeni yılda sevdiğinize verebileceğiniz maddi değeri olmayan ancak manevi değeri cok yüksek olan hediye ne olurdu? 22 Aralık Çarşamba saat 17:00 'e En çok Beğen (Like) alan kişi Vazo da Yılbaşı Baston Şekeri
kazanacak!!
Giriş Yap | Facebook

sevgili özgecikk ve bayanseyma...siz bu mektubu okurkene ben çok uzaklarda oliciğimm.ben facede sizin için ter döktüm emme siz çıkmışsınız.hayırlı uğurlu olsun cankuşlar.geldiğinizde görüşürüz...:65::66:

hahahah
ya cnm eşim geldide aldı elimden pc mi
allah senin iyiliğini versin yaa
komedi sin sen :60::60::60::60::60::60:

Giriş Yap | Facebook lütfen bende oy rica edebilirmiyim arkadaşlar ??

il oyun benden başarılar...

sağol seninde çok paylaşımların oldu cnm evt
ama kız bir oy istedi
işine gelen veriyo işine gelmeyen yok ama
şöylede birşey var
oy isteyenler nedense
gün gelince oy vermiyorlar
sadece istiyorlar
yan gel yat osman ohhhhhh
olmaz böylee
ilk oyun benden cnm başarılar.....
ben diğer adreslerimdende vericem sana 3 oyun olur şimdik
saol cnm :) 4 oy olmuştu en son bi tane daha gelir heralde:) şans bakalım
herkes aynı deil işte napalım biz yeteriz birbirimize kızcağıza kötü olmuş ben de geçmişe şöyle bi bakıp geliyorum bugüne.
ya kızlar adlarınız aynımı facede nasıl oy vercezzz benımde var ama ben oy ıstemıyorum sızlere atıyım eksıgı olanlar yazsın oylayım ama ısımlerınızı bulemaıyorum
cnm benm sekercik die yazıyo adımın altında
Craxla! - atıştırmalık internet da yarışmalar oluyormuş ben şimdi girdin inceliyim bakalım
saol cnm bi bakalım neymiş benim artık pek vaktim olmuyo incelemeye bi yaşında ufaklık da pek rahat vermiyo
Giriş Yap | Facebook lütfen bende oy rica edebilirmiyim arkadaşlar ??
verdim cnm başarılar:)

Back