• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Giriş Yap | Facebook
valla pes ben herkese oy verdim ve aldıgım oy sadece 3 herkese teşekkürler kızlar burda nasıl insanların oldugunu anlamıs oldum elbette bazıları haric bayanseyma seni seviyorum topici sen aqctın umarım faydalı olur herkese ama ben artık takip etmeme kararı aldım hakkınızı helal edin kızlar öpüldünüzzzzzz

Giriş Yap | Facebook
valla pes ben herkese oy verdim ve aldıgım oy sadece 3 herkese teşekkürler kızlar burda nasıl insanların oldugunu anlamıs oldum elbette bazıları haric bayanseyma seni seviyorum topici sen aqctın umarım faydalı olur herkese ama ben artık takip etmeme kararı aldım hakkınızı helal edin kızlar öpüldünüzzzzzz

nereye canım ya...
boşver milleti..
ne güzel şeyler paylaşıyoruz burda..
vereninde vermeyeninde canı sağolsun ne diyelim..
biz keyfimize bakalım boşver..

Giriş Yap | Facebook

hayır özge nolur gitme.böyle söyleme.toplarız o oyu dur gitme valla bak.

Giriş Yap | Facebook

aaa cnmmmm:52:
olurmu öyle şey bak ben hamileyim çok duygusalım :4:
gerçekten ağlarım gidersen
sen burası var oldu olalı varsın sakın
gitme
kimin ne olduğunu anladın bukadar boşver sende vermessin birdahakine olur biter
sakın ama sakın gitme üzülürüm :5::5::5:

bayanseyma,tulay_t,Su-Perisi,SiremimS,seno_seno,ozgecikk,ahu_m,delal49,Efsa,melzo79,kacakkiz86,canbor,

bumudur:19:

evet ürünler çok cici bende katıldım ama acaba çekiliş nasıl oluyor?pek bilmiyorumda:69:
random.org ile
slm kızlar ya bişey soracam bu blogtaki çekilişlere nasıl katılabilirim bilmiyorum bana anlatacak olan varmı:69::69::69::69:
blogumda bak blog kampanyalarına linkleri var cnm ordan katılablrsn
kızlar whiskas takvimim geldi :)))))
nesıl bşy cnm
gzl mi şirin mi
kızlar dün gece rüyamda topicte istenmeyen kadın oldugumu gördüm herkes bana küfür ediyordu cok berbat seyler yazıyordu herseyi senmi biliceksin gerizekalı falan gibi cok kötüydü yaaaaa :26:
:60: :60:
tatlım peki ne zaman öğrenicez sonuçları bu gece açıklar mısın?
açıklandı cnm ****Cennet Bahçem İremim****: Hediye Çekilişim sonucu 1
||---Mega Master... Temizliin Byk stad ---||
Mega Master Temizlik kulubu hediye paketi
Mega Master Kadınlar Kulübüne hoşgeldiniz. Fırsatlarımızdan yararlanmak ve sürpriz hediyeler kazanmak için sitemize üye olun.üyelerimizin adreslerine sürpriz hediye paketlerimiz gönderilecektir.. Bizi izlemeye devam edin... .

Kristal Yağları - Bize Ulaşın :27:

selam canlarım.konu ne tam anlamadım.bana link verin hemen oylarım.sabahtan beri canım çıktı faceden oy toplycam diye.ama okadar hızlıydıki o ondan istiyo bu şundan istiyo off kafam döndü.ama avonu,kfc'yi,pizzayı başarıyla tamamladım heheh:65::65::66: ohh.varmı yardıma ihtiyacı olan
maşaşlh cnmmm
siremims hoşgeldiinn:) çekiliş açıklandımı bakamadım canım.bişey sorucam.eğer bakamazsak mailimize bildirim geliyormu acaba?
hayır cnm senin not alman lazım son tarihi linki zamanı gelince kontrol etmek lzm
Giriş Yap | Facebook

cnm yeni geldim ben katılım bende oy verimm sana

Back