• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Glade ailesinde en çok ilgi gösterdiğiniz ürünlerden biri olan Sense&Spray yepyeni bir uygulamayla karşınızda. Sizden gelen yorumlar, kendi Sense&Spray`ini tasarlayabilme, farklı renk ve tasarımdaki ürünlere sahip olabilme özgürlüğü üzerinde yoğunlaşıyordu.

Biz de sizi duyduk, bu yorumlar üzerine Glade - Sen Tasarla sitesini hazırladık ve şimdi ilk olarak siz Glade Kadınları`nın beğenisine sunuyoruz.

Şimdi tıklayın, kendi Glade Sense&Spray`inizi tasarlayın, tasarladığınız ürünle birlikte Jonhson&Wax Hediye Sepeti`ni kazanma şansı yakalayın!

İçinizdeki sanatçıyı keşfedin!

Glade ailesinde en çok ilgi gösterdiğiniz ürünlerden biri olan Sense&Spray yepyeni bir uygulamayla karşınızda. Sizden gelen yorumlar, kendi Sense&Spray`ini tasarlayabilme, farklı renk ve tasarımdaki ürünlere sahip olabilme özgürlüğü üzerinde yoğunlaşıyordu.

Biz de sizi duyduk, bu yorumlar üzerine Glade - Sen Tasarla sitesini hazırladık ve şimdi ilk olarak siz Glade Kadınları`nın beğenisine sunuyoruz.

Şimdi tıklayın, kendi Glade Sense&Spray`inizi tasarlayın, tasarladığınız ürünle birlikte Jonhson&Wax Hediye Sepeti`ni kazanma şansı yakalayın!

İçinizdeki sanatçıyı keşfedin!

Evet buna bende katıldım katılacak arkadaşlar varsa birbirimize destek verebiliriz. İlk 100'e girenlere veriliyormuş KK dayanışması olabilir.

bende katıldım glade :) mesaj atabilirsiniz linklerinizi bana birbirimizi oylayalım orda :D

Ya glade yarışmasına bende katıldım ama giriş yap falan demedi, tasarımımı yaptım gönder linkine tıklayınca belki giriş ister dedim. Ama sadece tasarım adı ve şehir istedi onları yazınca gönderdi onay beklemelisiniz dedi. Ben bu işten bir şey anlamadım yahu...

Öncelikle UNO ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İsteğinize olumlu karşılık veremediğimiz için üzgünüz.

Bu tür uygulamalar emsal oluşturmaktadır, adil ve tutarlı davranmak için ardından gelen yoğun talepleri karşılamaya zamanımız ve imkanlarımız yetmemektedir. Bizi anlayışla karşılayacağınızı umar, ürünlerimizi ilgili satış noktalarında bulabileceğinizi bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

UNO Ekibi:63:

bana da aynı cvp geldi :47:

kızlar bnmki 10. olan özel msj atamıorm 10 dk dolmadan.

Son düzenleme:
ayy pardon pardon kaçıncı sırada yer aldığımız değişiyor yenileri eklendkçe off ya direk linki buraya yazsak olmuyormu birbirimizi oylamak için

Back