hayrını gör bacıımmmayyyyyyyyyy kühnem geldi kühnemmmm :)))Balzamikli sos yollamışlar çok sverim.
Aynı kargocu aynı anda doğadan büyülü bohçalarımı da getirdi 2 paket güllü yeşil çay. Ne şanslı günmüş bugün benim için
Çayımı hemen denedim siyah çay hariç her türlü ot çöp çayını sevdiğim için bunu da beğendim
TEŞEKKÜRLER KÜHNE VE DOĞADANNN
Darısı sizlerin başına artıkkk beklemekten bıkmayın kesin geliyormuş
ayyyyyyyyyy kühnem geldi kühnemmmm :)))Balzamikli sos yollamışlar çok sverim.
Aynı kargocu aynı anda doğadan büyülü bohçalarımı da getirdi 2 paket güllü yeşil çay. Ne şanslı günmüş bugün benim için
Çayımı hemen denedim siyah çay hariç her türlü ot çöp çayını sevdiğim için bunu da beğendim
hayrını gör bacıımmm
nasıl istiyoruz
slm kızlar dün bübchen geldi kargo ücreti falan da ödemedim biraz uyuzluk etmişlerdi ama yine de iyi oldu geldiği50 ml duş jeli,50 ml şampuan,5 adet 3 ml vücut losyonu.
doğadana mail atmadan üye olmak da yetiyo. bnm ablama göndermişler öyle... ben üye yapmıştım ona da çay gitmiş.kühne için yapılcak bişey yok o kampanyaydı bitti. Ama doğadanı dogadan@dogadan.com.tr'ye mail atarak istiyorsun
canım nasıl başvurdun bende email atmıştım ama yanıt dahı gelmedı
slm kızlar dün bübchen geldi kargo ücreti falan da ödemedim biraz uyuzluk etmişlerdi ama yine de iyi oldu geldiği50 ml duş jeli,50 ml şampuan,5 adet 3 ml vücut losyonu.
bana 15 gün sonra geldi,ben ümidi kesmiştim geçen akşam gelmiş..finishin yarışmasına katıldım indirim kazandım ama mesajım hala gelmedi birgün oldu arkadaşlar size indirim mesajı nezaman geldi?
yaren pavlodermin pişik kremini neden beğenmedinn
iyimi gelmedii kızınaa:44::44:
oley oley
ixoradan gelmiş
pzrtesi başvurmştum :)
1 anahtarlık
1 kalem
1 kalem parfüm
10 numune parfüm
rosense tan alanlar nasıl aldınız?
oley oley
ixoradan gelmiş
pzrtesi başvurmştum :)
1 anahtarlık
1 kalem
1 kalem parfüm
10 numune parfüm
rosense tan alanlar nasıl aldınız?
EVET 5 TL ama numune talep ederken ödedm kargodan alırken deil
yok cnm alerji falan yapmadı ama. kullanım açısından memnun kalmadım. kremden çok yağ gelıyor heryere damlıyor,elime sıkınca kayıp gıdıyor krem bi değişik :)
----- bu arada doğadan çay istemiştim bugun geldi banada
hmmm anladım cnm tşkrlerbu arada kızıma primayla molfix bez arasında kararsız kaldım bir paket alıcam doğuma hazırlık birkaç kişi hep molfix didi birde sana sorıyım:)
bu arada çayını keyifle iç cnm
ayyyyyyyyyy kühnem geldi kühnemmmm :)))Balzamikli sos yollamışlar çok sverim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?