bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar doğadana üye olmak yetiyo çay için. ablamı üye yapmıştım ona da gitmiş bugün teşekkür etti bana :))) milupadan da göndermişler kaşık felan ablama çok sevindim :)))

canım kühne için mail atıyorsunuz yoksa başka bir prosedürü mü var?

mng kargodan bugun bişey gelmiş ama evde yoktum.kağıt bırakmışlar. aradım gelıp almanız gerekıyor dedıler :s
ne oldugunu bılsem ona göre gıderım küçücük bişeyse degmez
kühne - doğadan - arbella bunlardan biri heralde . :26:
paket işaretli bide. küçük bişey olsa dosya yazardı :44:
mng hangısını getırıyoorr... ?

yaa banada bugün mng kargodan bi şey gelmiş ama bende evde yoktum telime msj atmışler kargo evinize gelecek die merak ettik aradık komili dediler kargodan oysa komili ile ilgili bişey istemedim ama baby stardan bebek bezi istemiştim komili ülker baby star bağlıymış galiba odur kremden sonra 2.numunem geliooooo

bu arada bebek bezi kaç tane oluo ki numune de 2 falan mııı perşembe istedim ctesi kapıya gelmiiiiş bravo vallahaaaa pek hızlılaaaaar

Hecha'dan Evmanya.com'a Özel Ödüllü Anket Yarışması | evmanya.com

Hecha'dan Evmanya.com'a özel ödüllü yarışma! Ödüllü anket yarışmamıza katılıp, doğru cevapları veren ve Facebook'ta paylaşan 50., 100. ve 150. katılımcıya Hecha'dan 129 TL değerinde Grill Pan Square Tava hediye! Yarışmamız 21 Mart-4 Nisan 2011 tarihleri arasında geçerlidir. Ödüllü anket yarışmamızın sonucunda hediyemizi kazanan katılımcıların ilanı 5-8 Nisan 2011 tarihleri arasında ilan edilecektir. (Katılım koşulları sayfanın en altındadır.)

danone bana tarihi geçik kupon göndermişti..okadar msj attım dayanamayıp migrostan 20 tl hediye çeki göndermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…