numune istemek icin tabiki de benim özel tekniklerim var genelde işe yarıyor![]()
Bizede öğret

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
numune istemek icin tabiki de benim özel tekniklerim var genelde işe yarıyor![]()
merhaba arkadaşlar.siftahımı yaptım.rozi ped gönderdi az önce.tam da evin adresini verdim,işe gidicem hiçbirşey gelmeyecek diye düşünürken zil çaldı.baktim rozi....bravo valla tebrik ediyorum firmayı,daha mail atalı birkaç gün olmuştu.....![]()
rozi' den ped nasıl geldi canım, mail mi gönderdin sen![]()
evet canım.ürünlerinizi denemek istiyorum.numune gönderir misiniz yazdım.aynı gün mail geldi,adres bilginizi gönderin diye.yazıp gönderdim.3 günün sonunda geldi...![]()
evet canım.ürünlerinizi denemek istiyorum.numune gönderir misiniz yazdım.aynı gün mail geldi,adres bilginizi gönderin diye.yazıp gönderdim.3 günün sonunda geldi...![]()
1 paketmi gönderdiler yoksa tek 1 tanemi? 1 tane göndericekse hiç uğraşıp bide kargo yolu beklemeyelim![]()
olay kremlerim geldi nihayet kızlar bitek kühne kaldı gelmedi bi türlü![]()
canım bu olay kremi nasıl istiyorsunuz?sitesinden mi?
kızlar bu yollananlar ücretsizmi geliyor numune demişsinizde her isteyene geliyormu:26: