• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

aynı şeyleri yazarsak olmazki anlaşılır:D etkileyici şeyler bulmanızı öneririm mesela marka kıyaslamak gibi genelde işe yarıo

merhaba arkadaşlar.siftahımı yaptım.rozi ped gönderdi az önce.tam da evin adresini verdim,işe gidicem hiçbirşey gelmeyecek diye düşünürken zil çaldı.baktim rozi....bravo valla tebrik ediyorum firmayı,daha mail atalı birkaç gün olmuştu.....:62::62::62:

Merhaba hanımlar.. Bioblas'a geçen hafta numune göndermeleri için mail göndermiştim. Dün kargom geldi. içerik;

2 adet yoğun nemlendirici krem
2 adet temizleme jeli
2 adet selülit kremi
2 adet tüy azaltıcı serum
2 adet tüy azaltıcı krem
2 adet güneş kremi
2 adet yoğun nemlendirici vücut losyonu
4 adet saç dökülmesine karşı şampuan
4 adet saç dökülmesine karşı bakım kremi

merhaba arkadaşlar.siftahımı yaptım.rozi ped gönderdi az önce.tam da evin adresini verdim,işe gidicem hiçbirşey gelmeyecek diye düşünürken zil çaldı.baktim rozi....bravo valla tebrik ediyorum firmayı,daha mail atalı birkaç gün olmuştu.....:62::62::62:

rozi' den ped nasıl geldi canım, mail mi gönderdin sen :31:

kızlar ben olaydan kazanmıştım ama gelen maili sildim yaaa.hangi adrese bilgileri gönderiyorduk yazarmısınız.

Kızlar bu arada KÜHNE'den sosları hala gelmeyenler

banada gelmemişti ben mail attım çok uzun zaman gectıgını neden hala ulaşmadıgına dair vs yazdım

2 gün sonra geldi...sizde mail atın bukadarda uzun sürmemeli toplu çıkış neden yapılmıyor anlamadım ki.

Back
X