• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

merhaba kızlar
bioblas bana şöyle bi mesaj göndermiş
öncelikle firma ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri bilgilerinizi oluşturabilmek ve ilerleyen dönemlerde yeni çıkan ürünlerimiz ile ilgili bilgi paylaşımı yapabilmek adına aşağıdaki bilgilerinizi tarafımıza eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.
Sizede gelmişmiydi böyle bi mesaj:18:

evet canım banada geldi bende bilgileri eksiksiz yazıp yolladım yoksa göndermiyorlar herkese de geliyor sanırım benim numunelerim çok güzeldi bence mutlaka doldur

ccanım nivea dan numunemi istedin yoksa siteye uye olmak yeterlimi?gonderdileri numunelerin boyutu çok küçük mü bioblas gibi?

zaten üyeydim sadece üyelik bilgilerimi güncelledim numuneler bioblas gibi tek kullanımlık
doğadana gönder oradan 1 kutu çay geldi bana güllü bohça
içinde 16 tane çay var üstelik kargo yok

iletisim@dogadangelenserinlik.com
BEN BU ADRESE GÖNDERİYORUM AMA CEVAP GELMİYO KIZLAR ÜYE FALANMI OLMAK GEREKİYO:82:
YARDIMLARINIZ İÇİN AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:71:

o soğuk çayla ilgili olan canım,gizli bahçe yazısına tıklıcaksın :79:
link burda burdan isteyebilirsin

http://www.dogadan.com.tr/pop-up/musteriMemnuniyetiHatti/index.asp"]http://www.dogadan.com.tr/pop-up/musteriMemnuniyetiHatti/index.asp"]http://www.dogadan.com.tr/pop-up/musteriMemnuniyetiHatti/index.asp

Son düzenleme:
kızıma bugun kaşık geldi milupadan :21:

$zeynep nazzz 150.webp

Son düzenleme:
$25032011066.webp

bana da geldi süper.. tam da diyet yapmaya başladığımda :))) bi de doğadan 2kutu çaya bi bardak kampanyasını burdaki markette tekrar yapsa başka çaylar da alıcam yaa :S 4 kupam var doğadandan 5 olsun bari :D

arkadaşlar yeni bir yarışma var
en kalabalık gurubu oluşturan ilk 100 kişiye hediye paketi veriliyor
facebook malum herkes
sahte üyeliklerle dünyaca şey kazanıyor
browni kampanyasında olduğu gibi birlik olup birbirimize destek olsak ve hediye paketlerinden kazansak???

arkadaşlar fikrimühimde nereye yorum yazılıyor?anlayamadım ben,yardımcı olur musunuz?
fikri mühümden davet alman lazım yorum yazabilmen için. denemek bedava gibi değil..

facebook malum herkes
browni kampanyasında olduğu gibi birlik olup birbirimize destek olsak ve hediye paketlerinden kazansak???

bencede yabancıya gitmesin :D

ucuzubil.com arkadaşlar bu sitede yarışma var..10 soru var karşınıza çıkan her 3 üründen en ucuzunu en kısa zamanda tahmin edene her hafta hediyeler veriliyomuş..

Son düzenleme:
facebook malum herkes
neresii ne yarışması??
mail attım adresi info @arbella.tv

tşklerr.

Back
X