Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gunaydın arkadaslar cicici tesekkur ederım arkadaslar hemde bu ntv lınkını sureklı guncellermısınız cunku googleden gırınce cıkmıyor bıde kazananlara bakamıyorum acıklanan lıstelerı yayınlarsanız sevınırım.......bu arada dunde ulker hero babyden guzel bır kutu geldı bebegı olan arkadaslar mutlaka ıstesın ben arkadasıma ıstedım 1 adet meyvelı kasık maması 1 adet sutlu bıskuvı 1 adet muzlu toz mama 2 adet kıtapcık guzel bır kutuda ozenle gonderılmıs....

http://media2.ntvspor.net/nivea/data...zananlar&gun=8
sonuçları burdan sondaki sayıyı değiştirerek bakabilirsin
nivea burdan da girebilirsin hergün link konuşmasına gerek yok adres çubuğuna kaydolmuştur zaten
bu arada hepsi arka sayfada vardı azıcık araştıralım sürekli aynı konu oluyor :)
bol şans

bu arada benim sayfa gene yarım çıkıyor enteresan bi şekilde çözemedim
dünün sonuçlarıda açıklanmamış daha

Nivea dan bende kazanmışım.Kargoyu , kazanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapıyorlarmış.kazananlara hediyeleri ulaşmaz ise 0800 - 211 73 73 nolu telefondan sorgulayabileceğimizi yazıyor..haberiniz olsun kızlar yerimsenibenyerimseniben

magrenta canım bılgı verdıgın ıcın tesekkurler ben zaten gecmıs sayfadan bulup lınke gırıyorum ben bılgısayardan cok anlamıyorum onun ıcın bılemıyorum ama bendede yarım cıktı form yenıden baslat duzelıyor bu arada verdıgın lınkı tıkladım hata verdı.....

kusura bakma canım linki kopyaladım hemen burdan o zaman girip son rakamı değiştirmek lazımmış :) henüz pzt görünüo ama yani 8.gün 9-10 yok ya da ben göremedim

bende sırf bende sanıyodum yarım sayfayyı kimse bişi demedi çünkü :)))) benişmde düzelio sonra girince :)

http://media2.ntvspor.net/nivea/data.ashx?param=kazananlar&gun=8

kızlar sütas com tr ye ailesi ve sütaş ürünlerinin bulundugu bir iftar sofrasında cekilmiş resmi yollayana tatlı paketi gelecekmis ilgilenenler baksın

Kızlar nivea formen geldi bana az önce çok minikler 2 tane bir kutu içinde kargo değil kurye getirdi haberiniz olsun 4 -5 günde geldi.Unutmadan bide molpedden haftanın sorusunu bilerek hediye paketi kaznmıştım.O da bugün geldi tam bir hayal kırıklığı paket felan yok kargo poşetinin içinde iki tane ped hayal kırıklığına uğradım.

o zaman hiiiiç zahmet edip molpedile uğraşmayalım 2 ped için :)))))

niveada ne kadar minik ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…