• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nasıl atılıyo bilmiyorum ama ntvsporun sayfasına girince ordaki bannerde kazananlar diye yazıyo
ordan baktım ben bikaç sayfa ötede burdan bakılabilir diye bi link verilmişti ordanda çıkıyo

nasıl atılıyo bilmiyorum ama ntvsporun sayfasına girince ordaki bannerde kazananlar diye yazıyo
ordan baktım ben bikaç sayfa ötede burdan bakılabilir diye bi link verilmişti ordanda çıkıyo

canımmm su katıldıgımız yarısmada yazan dimi kazananlar diye e ben tıklıyom ad soyad sehir yazıyo sadeceee

Son düzenleme:
KIZLAR hani ankete katılıp adres veriyoruz ya. ikici defa katılmam da yıne adres silinmiyor tekrar aynı adres çıkıyor devam edersem sizce olurmu sadece isim degiştiyorum.

KAZANDIĞINIZ ÜRÜNLERİN DAĞITIMDA OLUP OLMADIĞINI BİLMEK İSTİYORSANIZ.
Abone numarasna gre gnderi arama

bu siteye girin sonra alttaki linkten isminizin yanındaki noyu bulun, abone no yazan yere o numarayı girin
ECZACIBAŞI- BEİERSDORF KOZMETİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş seçin dağıtımda olup olmadıgı görülüyo

http://media2.ntvspor.net/nivea/data.ashx?param=kazananlar&gun=1

Sondaki 1 birinci gün demek, onu 2 veya 3 yaparsınız diğer günlere bakabilirsiniz

çok teşekkür ederim tatlım..olumunekankayizsmile
o kadar kişi adına katıldım
eşim ve annem kazanmış...:sm_cool:
abimede söylemiştim yengem kazanmış.kaydirigubbakcemile2

YOK YAV ANNEM KAZANAMAMIŞ.:((ohaoldumsmile
SOYİSİM FARKIYMIŞ ANAM SANDIM:((Çok üzgünüm çoook
BÜTÜN SÜLAYLEYİ YAPTIM SADECE EŞİM KAZANMIŞ.akannehir

benimde sadece eşim kazanmışşşş....ikimizi yapmıstım ne ballı herif bu yafffffsempatiksalakcinni

1.basketbolda mola kaç dk'dır?
c.1
2.fiba dünya basketbolşampiyonası maskotu?
c.van kedisi
3.2006 gümüş madalya alan?
a.yunanistan
4.b. silver protect traş jeli

bilgisayarının saatini ileri bi tarihe alıp kazanan listesini tıklayınca solda çıkan cevap anahtarından sen de bakabilrisin:)

Nivea'da hergün 500 kişiye traş seti diyor ama kazananlar listesi 10 kişilik falan ?
daha uzun bir liste varda ben mi göremedim..

Back