Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla hiç bi bilgi vermemişlerki ne zaman bitcek ne kazanılcak peah belkim ummadığımıs anda kapımıs çalar yumoş gelir bendeki hayale bakohaoldumsmile

Ağustos ayı minimui annelerine ve anne adaylarına uğurlu gelsin... Bu ay her hafta bir hediye bekliyor sizleri. Minimui grubuna girenler arasından her hafta PERŞEMBE günü gerçekleştirilecek kura ile belirlenecek 1 adet şanslımıza haftanın hediyesini vereceğiz. Bu haftanın hediyesi Chicco Aktivite Masası. Hangi çocuk sahip olmak istemez ki? Herkese tekrar hoşgeldiniz diyoruz ve minimui ile bol şanslar diliyoruz... bu da facede kızlar aklıma geleni yazıyorum böle tek tek oldu ama :)

yuva maya yemekm kitabı veriyo diye biliyorum. iletişim linkinden mi istekte bulundunuz?

ayy canım eşime yemek hazırlıyodum görmedim kusura bkamayın evet canım yuva maya yazıyosun geogle oraya ben ğye oldum bide iletişime yazdım geldi iki gün içindeeehihoyyyt hihoyyyt

Yav insana bir çöp bile gelmezmialsanaalsanasmile
YOK İŞTE YOK
KİMDEN İSTEDİYSEN GÖNDERMİYORUZ DİYOR.akannehir:gitme:
BARİ YUVA MAYADAN İSTEYİM KÖKÜ KURUMADAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…