Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bayanlar slm,

aranıza yeni katıldım. Bana şimdiye kadar ücretsiz gelen numuneler: fairy ve pampers, denemek bedava.com'dan ter emici bez ve new matic toz deterjan.

Glade kadını kampanyası vardı. 3 arkadaşının mail adresini veriyordun ve sürpriz hediyeler kazanıyordun. Bana daha bişey gelmedi ordan? glade'den bişey alanlar var mı?

Doğadan markanın yeni kutu içecekleri çıktı. forumda gezerken doğadanın daha eskilerde çay gönderdiğini okudum ve bu yüzden bu yeni ürün için numune isteği gönderdim. Bakıp göreceğiz gönderip göndermeyecekleri.

AVON AÇIKLAMIŞ HEDİYEYİ NASIL ALACAĞIMIZI :)
Merhaba kazananlara Facebook profili açmak için kullanmış oldukları e-posta adreslerinden ulaşılacaktır. En geç 5 iş günü içerisinde mailleriniz sizlere ulaşacaktır. İlginize teşekkür ederiz.

niveadan kazanmışım kızlar,new matikten mail geldi 1 kaç gün önce ama hala gelen giden yok derma-cos kozmetikten geldi içinde bioblas deracine numuneler var ama anlamadım hangisinden geldiğini akannehirniveada haftaya gelir inş ilk gün kazananlarınkiler bugün gitmiş..

TEBRİKLER GANİER KAZANMIŞSINvereliniortakalkisalkisalkis

ya varya nasıl sevindim bugün fatura falan yatırdım hamileyim ve yolda fenalaştım moral sıfıra indi eller ayaklar şiş eve geldim maili görünce şişim indi valla bi alalhın kulu bişey yollamadıydı bunun sevinci 6ay gider sempatiksalakcinni

nivea dan kazananları nerden bakıyoruz kızlar? ayy o kadar yere başvurdum ki unuttum onada başvurdum mu diye kaydirigubbakcemile3

sen ne zaman katılmıştın niveaya bugün mü önceden mi.
bugününkiler belli oldumu ki.

işte bahsettigimiz nivea bu canım.

kaydirigubbakcemile cnm sen yuva mayadan ne ıstedın??? cwp yasarmıısn bna yemek kıtabı we onların clubunun 2 dergısı geldı bugun yolluyolarsa yrn elınde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…