Müsait olmadığımı iletirsin teşekkürler de geçMerhaba arkadaşlar sabah sabah buda dert mi diyeceksiniz ama canım sıkıldı.Ben geçen sene astroloji eğitimi aldım ve eğitim sürecinde pratiklik kazanmak için arkadaşlarıma, ve arkadaşlarımın bazı yakınlarına mesela ablası kardeşi gibi doğum haritası baktım. Herhangi bir ücret almadım çünkü eğitim sürecim bitmemişti birçok kişiye bakmışımdır %90+ olumlu dönüş aldım.. neyse eğitim sürecim bitti. Ara sıra danışmanlık veriyorum ancak haliyle ücretli yapıyorum artık. Üstelik onun dışında yoğun bir iş hayatım var bazen kendime zor zaman ayırıyorum.
Konuya gelecek olursak dün gelen bir mesaj beni sinir etti; arkadaşım ablasının mesajını direkt bana iletmiş mesajda şu yazıyor ( doğum bilgileri+benim haritamda şunları şunları yorumlasın) içerikli bir mesaj gelmiş. Yanı o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam yahu ben bir saat boyunca emek veriyorum emir verir gibi bana şunlara bak diyor üstelik bir karşılığı yok. Karşılığı olsa dahi bakacak zamanım yok. Kırmadan cevap vermek istiyorum ama anlamıyorlar. Sanki yapmak zorundaymışım gibi davranılıyor. Okuyanlara teşekkür ederim nasıl bir cevap vereceğimi bilmiyorum
Ben bu astroloji bakım işlerine keriz silkelemek olarak bakıyorum.Merhaba arkadaşlar sabah sabah buda dert mi diyeceksiniz ama canım sıkıldı.Ben geçen sene astroloji eğitimi aldım ve eğitim sürecinde pratiklik kazanmak için arkadaşlarıma, ve arkadaşlarımın bazı yakınlarına mesela ablası kardeşi gibi doğum haritası baktım. Herhangi bir ücret almadım çünkü eğitim sürecim bitmemişti birçok kişiye bakmışımdır %90+ olumlu dönüş aldım.. neyse eğitim sürecim bitti. Ara sıra danışmanlık veriyorum ancak haliyle ücretli yapıyorum artık. Üstelik onun dışında yoğun bir iş hayatım var bazen kendime zor zaman ayırıyorum.
Konuya gelecek olursak dün gelen bir mesaj beni sinir etti; arkadaşım ablasının mesajını direkt bana iletmiş mesajda şu yazıyor ( doğum bilgileri+benim haritamda şunları şunları yorumlasın) içerikli bir mesaj gelmiş. Yanı o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam yahu ben bir saat boyunca emek veriyorum emir verir gibi bana şunlara bak diyor üstelik bir karşılığı yok. Karşılığı olsa dahi bakacak zamanım yok. Kırmadan cevap vermek istiyorum ama anlamıyorlar. Sanki yapmak zorundaymışım gibi davranılıyor. Okuyanlara teşekkür ederim nasıl bir cevap vereceğimi bilmiyorum
Ya bi de o kısım var tabi. Şu işe vakit ve para harcamak.. BilemiyorumBen bu astroloji bakım işlerine keriz silkelemek olarak bakıyorum.
Ama konunuza dönersen de siz bu iş için belli bir ücret ve eegitim için zaman harcamissiniz + bu harita bakma olaylarında da bir zaman harcayacaksiniz ve bir emek vermiş olacaksiniz, karşı taraf bunu bir başkasına yaptirsa bir ücret ödemiş olacak, yani sizin emeğinize burada değer verilmemiş oluyor.
astrolojiyi onemsemde alma verme dengesine inanıyorum.
Ben olsam böyle bir mesaja cevap olarak ibanimi geri atarım.
Herkesin ilgi alanı farklıdır. Şahsen kendi hayatıma çok artısı oldu astroloji haftalık burç yorumlarından ibaret değil :) hatta alakası yok :) tabi kendi düşünceniz bir şey diyememYa bi de o kısım var tabi. Şu işe vakit ve para harcamak.. Bilemiyorum
Allahım ya sizinki daha sinir bozucuymuş hayır onca okumuş emek vermişsiniz ne bekliyorlar şaka gibi :)Aynısını yaşıyorum dava dilekçesi, tebligat vs iletiyorlar :) ücretsiz danışmanlık vermediğimi bildiriyorum. Mesaja cevap bile gelmiyor:)
Ahah çok güzel bir mesaj tuttum bunuartik parali yapiyorsan bir websiten instan falan var mi? yerinde olsam onda fiyat yazan kismin ekran görüntüsünü atarim "merhaba Ayşe, artik egitimlerimi tamamladigim icin danışmanlık yapmaya basladim. acemiydim eskiden öğrenmek icin bakardim şimdi şükür is icin bakiyorum. ablana bunu at istersen, tanidiklara yuzde 30 indirim yapiyorum. uygun gorurse ibanimi gonderirim. ama sira biraz kalabalik. 1 kasimdan önce gonderemem. bjnu da ilet lutfen ablana. opuyorum"
Tabii sizin düşünceniz bir şey diyememBen bu astroloji bakım işlerine keriz silkelemek olarak bakıyorum.
Ama konunuza dönersem de siz bu iş için belli bir ücret ve eegitim için zaman harcamissiniz + bu harita bakma olaylarında da bir zaman harcayacaksiniz ve bir emek vermiş olacaksiniz, karşı taraf bunu bir başkasına yaptirsa bir ücret ödemiş olacak, yani sizin emeğinize burada değer verilmemiş oluyor.
astrolojiyi onemsemesemde alma verme dengesine inanıyorum.
Ben olsam böyle bir mesaja cevap olarak ibanimi geri atarım.
Müsait değilim yazayım en iyisiDirekt ücreti yazabilirsin anlar ya da müsait değilim de
Haklısınız açıklama yapmak zorunda bile değilim aslında.Musait degilim diyeceksin hic bir aciklama vs yapma. Ben de tercumalik mezunuyum, 5 sayfa konsolosluk yazisi atip ay canim sunu turkceye cevirir misin diyenler olurdu.
Ücretsiz bakmıyorum çünkü büyük bir emek sarfediyorum deyin, hayır demeyi öğrenin rahat edin , bana da aynisi yapıldı, çocuğunun sınavlarını, teslerini vs atıp çöz diyenler oluyordu, açıkça hayır dedim daha da gelen olmadı böyle bir taleple ...Merhaba arkadaşlar sabah sabah buda dert mi diyeceksiniz ama canım sıkıldı.Ben geçen sene astroloji eğitimi aldım ve eğitim sürecinde pratiklik kazanmak için arkadaşlarıma, ve arkadaşlarımın bazı yakınlarına mesela ablası kardeşi gibi doğum haritası baktım. Herhangi bir ücret almadım çünkü eğitim sürecim bitmemişti birçok kişiye bakmışımdır %90+ olumlu dönüş aldım.. neyse eğitim sürecim bitti. Ara sıra danışmanlık veriyorum ancak haliyle ücretli yapıyorum artık. Üstelik onun dışında yoğun bir iş hayatım var bazen kendime zor zaman ayırıyorum.
sen dedigim gibi yap zaten istemez merak etme:)Ahah çok güzel bir mesaj tuttum bunuweb sitem yok maalesef ama arkadaşım ücretli baktığımı biliyor mesela, direkt yorumlasın demesi bana çok saygısızca geldi kaldı ki ücret verse dahi zamanım yok. Dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim