- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 30
-
- Konu Sahibi Melisaaam575757
Neden gitmiyoronun da doktora gitmesi gerek gidecem diyor gitmiyo
Evet ama seviyoruz geçen gün ağlayarak ikna ettim ben ilk başlarda hiç korkmazdim olmayınca artık bende korkmaya başladımNeden gitmiyor
Zahmet edip gitsin, böyle evlilik çekilmez ki.Size yazık.
Adam hem yatak işini beceremiyor, hem ilgisiz, hem tehdit ediyor. Siz hâlâ ilişkiye giremiyoruz diye konu açıyorsunuz. Eee hani aldattığını düşünüyordunuz?Arkadaşlar daha öncede hep anlatmıştım size tartışmalari , ve bu sefer debayram da ettik kvga ve işte bitti bitsin artık fln dedi bana. Ve byram da ben annemlerdeydim geldi byrmlsti gitti vve hala beni almya gelmedi hiç yzmiyor aranıyorda hep tehdit ediyor bni ayrilmkla fln sizce npmalym ya ? Vllada üzgünüm ya
O konuya açıklık getirdik ve iyiyiz ama ilişki olmuyor herşey ilişkimi ya ben ne düşüneceğimj şaşırdımAdam hem yatak işini beceremiyor, hem ilgisiz, hem tehdit ediyor. Siz hâlâ ilişkiye giremiyoruz diye konu açıyorsunuz. Eee hani aldattığını düşünüyordunuz?
Telefonunda kadınların resimlerini yakalamış, hesap sormuştunuz
Doktora gidecek bir dahaki hafta bakalım artık ümidim kalmadı yaBu kadar detayı yazmanıza gerek yoktu.Doktora ikna edip detayları onla paylaşsaniz daha iyi.Burda doktora görünün demekten başka çözüm sunamayız.
Aynen bu ayrıntı ne yaa ne gerek var bunlara ilk okuyunca ilişkiden soğudum beeBu kadar detayı yazmanıza gerek yoktu.Doktora ikna edip detayları onla paylaşsaniz daha iyi.Burda doktora görünün demekten başka çözüm sunamayız.
Ahahhahhahhshhshhshhshshhdhx efsane yorumÖnceki konularınızda "eşim çapkın" falan yazmışsınız. Adam daha karısını şey yapamıyorken, çapkınlığına nasıl ikna oldunuz?
Şekerpare filmindeki Şekerpare'nin Cumali'ye söylediği replik gibisiniz.
"Şaapabilsen beni şaapardın..."
Aldatma meselesine açıklık getirmeniz normalmiş zaten adamın cinsel iktidarı yok nasıl aldatacakO konuya açıklık getirdik ve iyiyiz ama ilişki olmuyor herşey ilişkimi ya ben ne düşüneceğimj şaşırdım
Doktora gidecek bir dahaki hafta bakalım artık ümidim kalmadıBu kadar detayı yazmanıza gerek yoktu.Doktora ikna edip detayları onla paylaşsaniz daha iyi.Burda doktora görünün demekten başka çözüm sunamayız.
Ay ne dalga geçtiniz ya sizde veya esinizde yaşar bir gün başıma gelmyck sanmayınAhahhahhahhshhshhshhshshhdhx efsane yorum