• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

becerebildigim tek sey kaybetmek

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Lise son öğrencisiyim ve dershanede bi çocukla tanıştım arkadaş olarak konusyordum meğer o beni seviyormus burda eski konularımda sevgilimin beni aldattigini yazmistim onun için istemedim ona da söyledim .Seni istiyorum dedi çok seviyorum farklı olucak dedi istemedim hep reddetim deneyelim dedi çok silmeye çalıştım onu izin vermedi birakmam peşini dedi en son tamam dedim ve o her dakika arayan özledim diyen insan gitti soğudu uzak durdu .Neden dedim sınıftaki erkeklerle çok samimi oluyorsun dedi bi sen samimisin dedi haklıydı tamam dedim düzeltmeye çalıştım bende onu çok kıskanıyordum adımı durumuna yazan insan sildi resim cekilelim diyen insan lafını getirmez oldu .eski sevgilisi en yakın arkadaşı ve ben rahatsız oluyorum en başta silerim görüşmem dedi .ınstagramdan kaldır millet sevgilin sanıyor dedim yok kaldirmicam arkadaşım o bunu kabul et falan dedi kavga ettik ayrıldık yalan yok çok tartistim önceden evet eskiden arayan yazan Özür dileyen çocuk sallamadi bile .Bugün de dershaneye gittim bi baktım ekran resminden beni silmiş başka bi Kız resmi var sinirlendim erkeklerle samimi olmaya devam ettim inat yaptım eve gittim mesaj attım dediği şey şu oldu bugün içimde hala bizim için bi umut vardı ama kendinden iyice soğuttun .O resmi koydun diye yaptım dedim ayrıldık biz gizem dedi bitti benim için üzülmek istemiyorum yeter dedi .beni bırakma seviyorum asla bırakmam diye yalvaran insan beni bi anda sildi

hiç dersi , okulu , sınavları dert etmeyin sevgili gençlik
sevmiş soğumuş resim mesim ohooo , bırak bunları , bak ne güzel dershaneye gidiyormuşun , dersine çalış boşver aşkı meşki ... bizim zamanımızda derlerdi aşk kalbe girince okul tatile girer diye ..

ben o yaşlarda test kitaplarına gömüldüğüm için..parasının 2/5ini ceren'e veren hasan gibilerden başka erkek girmedi hayatıma..
empati kuramıyorum ablacım...kusura bakma....

Lise son öğrencisiyim ve dershanede bi çocukla tanıştım arkadaş olarak konusyordum meğer o beni seviyormus burda eski konularımda sevgilimin beni aldattigini yazmistim onun için istemedim ona da söyledim .Seni istiyorum dedi çok seviyorum farklı olucak dedi istemedim hep reddetim deneyelim dedi çok silmeye çalıştım onu izin vermedi birakmam peşini dedi en son tamam dedim ve o her dakika arayan özledim diyen insan gitti soğudu uzak durdu .Neden dedim sınıftaki erkeklerle çok samimi oluyorsun dedi bi sen samimisin dedi haklıydı tamam dedim düzeltmeye çalıştım bende onu çok kıskanıyordum adımı durumuna yazan insan sildi resim cekilelim diyen insan lafını getirmez oldu .eski sevgilisi en yakın arkadaşı ve ben rahatsız oluyorum en başta silerim görüşmem dedi .ınstagramdan kaldır millet sevgilin sanıyor dedim yok kaldirmicam arkadaşım o bunu kabul et falan dedi kavga ettik ayrıldık yalan yok çok tartistim önceden evet eskiden arayan yazan Özür dileyen çocuk sallamadi bile .Bugün de dershaneye gittim bi baktım ekran resminden beni silmiş başka bi Kız resmi var sinirlendim erkeklerle samimi olmaya devam ettim inat yaptım eve gittim mesaj attım dediği şey şu oldu bugün içimde hala bizim için bi umut vardı ama kendinden iyice soğuttun .O resmi koydun diye yaptım dedim ayrıldık biz gizem dedi bitti benim için üzülmek istemiyorum yeter dedi .beni bırakma seviyorum asla bırakmam diye yalvaran insan beni bi anda sildi
O seni sildiyse sen de onu sileceksin bu kadar basit.:KK73::KK73:

kuzenim lise 2.sınıftayken erkek arkadaşı vardı sınıfından, şimdi üniversite 3.sınıfta ve tıp okuyor. erkek arkadaşı oldu diye derslerini boşlamadı, çocuk ona engel olmadı yani.
Bunu bırakın aşkı meşki gençler derslerinize bakın diyenler için söyledim

ne yaşaman gerektiğine ben karar veremem tabii ki ama bu tarz kıskandırma olaylarının dozunu kaçırma derim :KK66:

Kafanı niye böyle şeylerle meşgul ediyorsun ki ? Boşver unut gitsin sınava da az bir dönem kaldı bu sınav stresinde çabuk unutursun bence.
Ayrıca çocuk sana resmen alttan alttan bir şeyler söylemiş sen de sanki çok normalmiş gibi tekrar konuşmuşsun.Ne demek sınıftaki her erkekle samimisin ondan izin mi alacaksın arkadaşlarınla samimi olurken ?

Madem o seni biranda sildi sende onu sil muhattap olma bırak ne hali varsa görsün dersini çalış okulunu kazanmaya bak karsina ne insanlar cikar daha..aşk meşk kurtarmaz bu yaşta seni ablacim hayatini kazanmaya bak:KK66:

Metnin hiçbir kısmında onu sevdiğini filan okumadık yalnız.
Sen peşinden koşulmasını sevmişsin, o seni elde edince istediğini bulamamış, sen gururuna yedirememişsin peşinden koşmayışını. Bitti.
Hadi otur ders çalış acık.

Kızın ağzına iki tane patlatın da tam olsun..İnsan gibi güzelce danışmış tavsiye vermek yerine nedir bu azarlamak sorsam hepiniz mükemmelsiniz.

Bu yaşta ne entrikalar yaw. :KK53:
Sen sınavına hazırlan, okuluna bak.
Biraz ruhun olgunlaşsın, fikrin olgunlaşsın ondan sonra aşk yaşama derdine düş.

canım lise sondaymışsın şunun şurasında okulunu bitirmene ne kadar kaldı bırak o seni sildiyse sende düşünme demek ki o kadar değicek birisi değilmiş o ne öyle 10 yaşındaki çocuk gibi sen yaptıysan bende yaparım. boşverrr okulunu bitir üniversiteyi kazan neler neler çıkar karşınaaa :)

ben o yaşlarda test kitaplarına gömüldüğüm için..parasının 2/5ini ceren'e veren hasan gibilerden başka erkek girmedi hayatıma..
empati kuramıyorum ablacım...kusura bakma....
Bende ders çalışıyorum evet ama sevmek sevilmek ay dur kimseyi sevmicem demekle olmuyor sadece neden değişti ne oldu akıl almak istedim

canım lise sondaymışsın şunun şurasında okulunu bitirmene ne kadar kaldı bırak o seni sildiyse sende düşünme demek ki o kadar değicek birisi değilmiş o ne öyle 10 yaşındaki çocuk gibi sen yaptıysan bende yaparım. boşverrr okulunu bitir üniversiteyi kazan neler neler çıkar karşınaaa :)
Aynen öyle evet ama gelip seni ne olursa olsun bırakmam diyip istemiyorum diyince bana ne gitmem diyip sonra değişip gitmesi tuhafima gitti

Aynen öyle evet ama gelip seni ne olursa olsun bırakmam diyip istemiyorum diyince bana ne gitmem diyip sonra değişip gitmesi tuhafima gitti
insan oğlu iki yüzlüdür tatlım sen boşver takma hiç kafana uğraşmana bile değmez ..

Back