Lise son öğrencisiyim ve dershanede bi çocukla tanıştım arkadaş olarak konusyordum meğer o beni seviyormus burda eski konularımda sevgilimin beni aldattigini yazmistim onun için istemedim ona da söyledim .Seni istiyorum dedi çok seviyorum farklı olucak dedi istemedim hep reddetim deneyelim dedi çok silmeye çalıştım onu izin vermedi birakmam peşini dedi en son tamam dedim ve o her dakika arayan özledim diyen insan gitti soğudu uzak durdu .Neden dedim sınıftaki erkeklerle çok samimi oluyorsun dedi bi sen samimisin dedi haklıydı tamam dedim düzeltmeye çalıştım bende onu çok kıskanıyordum adımı durumuna yazan insan sildi resim cekilelim diyen insan lafını getirmez oldu .eski sevgilisi en yakın arkadaşı ve ben rahatsız oluyorum en başta silerim görüşmem dedi .ınstagramdan kaldır millet sevgilin sanıyor dedim yok kaldirmicam arkadaşım o bunu kabul et falan dedi kavga ettik ayrıldık yalan yok çok tartistim önceden evet eskiden arayan yazan Özür dileyen çocuk sallamadi bile .Bugün de dershaneye gittim bi baktım ekran resminden beni silmiş başka bi Kız resmi var sinirlendim erkeklerle samimi olmaya devam ettim inat yaptım eve gittim mesaj attım dediği şey şu oldu bugün içimde hala bizim için bi umut vardı ama kendinden iyice soğuttun .O resmi koydun diye yaptım dedim ayrıldık biz gizem dedi bitti benim için üzülmek istemiyorum yeter dedi .beni bırakma seviyorum asla bırakmam diye yalvaran insan beni bi anda sildi