• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

bende 15. haftadayım ama doktor bana geçen hafta bir ay bir hafta sonra 3 lü test için gel o zaman cinsiyette belli olur dedi fakat ben cok sabırsızlanıyorum acaba başka bir doktora gidip cinsiyetini öğrenebilirmiyim sizce napim :):26:

cok istiyorsan bence git ögren icinde kalmasin

Maşallah bebişlerimize :) ben şimdiden acayip merak ediyorum 2,5 ayda 3 ayda öğrenenler de var ne güzel bakalım bende 9. haftamın sonunda doktora gidicem inşallah öğrenirim.

12+5'te erkek olabilir dendi. 16+3'te doktor bu bebek erkek dedi.Ben göremedim pipisini,doktor görmüş :D
Başından beri içime doğan şey doğruymuş demekki.Rüyamda da bir bebek bir de 10 yaşlarında eşime benzeyen erkek çocuk görmüştüm.Yine de alışveriş yapmadan önce bir kere daha baktıracağım.

13+1 de erkeğe benziyor dedi hatta şu genital hub teorisine göre doktordan önce ben tahmin ettim :)

bende 10+3 de doktorum erkek bebeğe benziyor ama kesin değil kesin 1 ay sonra belli olur demişti 14+5 de kız bebek olduğunu söyledi bakalım diğer kontrollerde ne olacak tam güvenemiyorum

Bugün ikili testimiz yapıldı, doplere bakan dr hiç tereddüt etmeden bu bir erkek dedi. 12+1 deyim :) yanılma payı tabiiki olabilir diye düşünüyorum...
pazartesi kendi doktoruma sonuçlarla birlikte gideceğim, bakalım o da aynı fikirdemi :)

Bende 12. haftamda doktoruma ısrar ettim tahmininizi bari söyleyin diye. ''Bir ihtimal erkek'' dedi... 16. hafta gittiğimde yine ''erkek'' dedi... 17. hafta ''hala erkek mi'' dedim ''hala erkek'' dedi:D 20 haftayı doldurunca bi daha gidicem bakalım hala ve hala erkek mi:D Yanlız varya iki haftadır iyi tepikliyo elimle bile çok net hissediyorum. Büyüyünce futbolcu olacak oğlum benim...

12. haftada gittiğimizde kıza benziyor demişti doktorumuz sonrasında da hep kız dedi...

biraz erken öğrendik biz ama 20. haftaya kadar tekrar tekrar sormuştum...

göstermesine ve doktorada bağlı sanırsam...

Back