• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

Kızlar ben bu soruyu sorrdum çünkü kafam çok karıştı halada karışıkkafamçokkarıştı
Arkadaşım 8 haftalık bebeğini aldırdığını ve cinsiyetinin kız olduğunu söylemiş doktoru renkli usg de bkılmış yaa ne kadar doğru olabilir bana pek inandırıcı gelmedi ama hani bilgimde yok doğruolabilirmiki böyle birşey acaba daha büyüktüde bana böylemi söylediCADIARZU

16.haftada erkek diye ögrendim:ecrin_bebek:
20.haftada kiz oldugunu ögrendimzemuszemus
simdi 25.haftadayiz insallah bir sonraki randevuda yine degismez

benim arkadaşım ikili test yaptırmak için 12. haftada dr gitmişti ve dr erkek demiş ve gerçekten oğlu oldu.demekki değişebiliyo

ben 12.haftada kız dediler.ama yinede emin degilim dedi.bakalım 16.haftada gitcez degişecekmi...benim bir kızam daha varzemuszemus

Cinsiyetlerini cok hafta gecmesine ragmen kesin bir teshiS koyamIyorsa ,,,kullanilan aletten kaynakli...
3 VE 4 BOYUTLULARR ASLA YANILMIYOR,,,oNCELERIDE KIZ BEBEKTE GORUNEN KORDONDA YANLISLIK YAPILIPP ERKEK DENILIRMIS AMA SIMDIKI TEKNOLOJI SUPERR RENKLI,,,KESIN SONUCC TAM TESHIS!

16+5 de oğlan olacağını söyledi doktor,18.hafta amniyosentez oldum,19 da erkek olduğunu yineledi..20.hafta kesinleşti çünkü amniyosentez sonucu 46,xy idi...ama aynı doktor şu an iki yaşında olan kızım için 16.hafta oğlana benziyor demişti.20. hafta dada kesin kız dedi;kordonla karıştırmışmış...

bugün kıza benzediğini söyledi dr 4 boyutluda

bende 14 haftamda gıttım.doktor kız olabılecegını soyledı kasıkalrında bırsey yok dedı.16 haftadayım dun yıne gıttım baska doktora görünmüyor su anda bısey demek dogru degıl dedı. 1 ay sonra gel dedı.önemlı olan saglık gercekten cok saglıklı bır bebegım var.ama dıkkatımı ceken kafa seklı aynı tıpa tıp esımın kafası suratı sızce yanılma payım olabılırmı esıme benzeme konusunda.

a.s.bebek erkek olduğunda daha erken görülebilior.. ama kız bebek te 16.hafta da pozisyon müsait olduğu zaman görebiliyor doktor..biraz şans işi.ama erkek çocugu çok erken oynamaya başlıyor..bnm hem kız hem erkek gebeliklerim oldu.bu yüzden 3 ayda tahmin edebiliorum..erkek çocugu 2 ayın sonunda kasığında damar seyirmesi gibi atıyor.kız da 5.i ayın sonuna kadar hiç bir şey hissetmiyorsun..tecrubelerime dayanarak söylüyoruma.s farklı düşünen varsa bilemem..

slm ben 12 haftalıkken gittigimde kız gibi dedi 16 haftalıkken gittik bacakları kapalıydı kız dedi ama ben bir dahaki kontrol günüme kadar kesin gibi bakmıyorum ama kız olmasını çok istiyorum 1 oglum var çünkü

a.s.bebek erkek olduğunda daha erken görülebilior.. ama kız bebek te 16.hafta da pozisyon müsait olduğu zaman görebiliyor doktor..biraz şans işi.ama erkek çocugu çok erken oynamaya başlıyor..bnm hem kız hem erkek gebeliklerim oldu.bu yüzden 3 ayda tahmin edebiliorum..erkek çocugu 2 ayın sonunda kasığında damar seyirmesi gibi atıyor.kız da 5.i ayın sonuna kadar hiç bir şey hissetmiyorsun..tecrubelerime dayanarak söylüyoruma.s farklı düşünen varsa bilemem..

aynen canım sana katılıyorum oglum 2 aylıkken oynardı şimdi doktor kız gibi dedi 19 haftalık hamileyim daha hiç hissetmedim

bende 15. haftadayım ama doktor bana geçen hafta bir ay bir hafta sonra 3 lü test için gel o zaman cinsiyette belli olur dedi fakat ben cok sabırsızlanıyorum acaba başka bir doktora gidip cinsiyetini öğrenebilirmiyim sizce napim :):26:

Son düzenleme:
Back