Bebişlerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz

bende 16 .haftada öğrendim kızım olacağını ve 4 boyutltudada kız dedi doktor bu arada benim ikinci kızım olacak inşlh allahın izniyle.

bayanlar.birde ben cevreden duyduklarımı anlatıyorum.aslı var mı bilmiyorum.bebişlerimiz sağ da ise erkek.sol yumurtalıkta ise kız deniliyor bilmiyorum ne kadar doğru.kızı olacaklar ve erkek çocuğu olacaklar bebekleriniz ne tarafta.merak ettim

Merhaba arkadaşlar bugün dr gittim bebeğim gayet sağlıklıymış. Cinsiyeti bir ay sonra dedi. Herkese sağlıklı günler.

bende suan 12. haftamdayım.yarın dr kontrolum var acaba banada soylermı dr cınsıyetını???

Bende 16 haftalikken ögrendim kizim olacagini, ama bizimki devamli bas assagi oyunlar oynuyor resmen amuda kalkiyor, terbiyeli bide bacaklari hep kapali
Amma velakin, herseyi ile kiz olacagini %80 dogrulayan doktorumuz belli olmayacagini da söylerken, ben bi anne olarak en bastan hiisettigim gibi Kizim olucak herhalde..
Saglikli olsun da..

ben de 2,5 aylıkken öğrendim ve erkek olacakmış darısı başına doktorun iyiyse bu aralar söyler cinsiyetini merak etme sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah

Çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

çok teşekkür ederim hepimizin inşallah hayırlısıyla
ben de senin haftalarında bu zaman geçer mi? nasıl geçer?
diyordum ama bak 19. hafta bitmek üzere...
sen de yakında öğrenirsin meleğinin cinsiyetini....
sağlıklar... mutluluklar...a.s.

erkekse çok daha erken belli olur derler.ben 18.hafta da öğrendim doktor kız dedi. bacaklarını öyle açmıştı ki doktor işte bakın diye net bir şekilde gösterdi, ama kontrolun sonunda yine de bir daha ki ay daha net olur dedi.

benim oğluşum yüzüstü yatıyordu hep dr amcası 17.haftada artık göstersin dedi ve yarım saat uğraştı.çikolata yedim sağa dön sola dön ayağa kalk yürü derken beyefendi döndü.şimdi 30. haftadayım.ilk zamanlar kıpırdatamadığımız bebek şimdi o kadar hareketliki uyutmuyo bile.

Bebek cinsiyeti en erken nezaman öğrenilir bana bu konuda yardımcı olurmusunuz:kedi:

3-5 hatta en iyisi, 4aylikken yani 15 ile 16 haftadan sonra.
Ama bu, bebislere ultrasyon aletine de bagli. Ben 16 haftada ögrendim. Arkadasim, 3 aylikken ögrendi.
Belli olmayan bir durum yani.

benim bebeğim 16 haftalık oldu.ama doktorum hala cinsiyetini söylemedi.9 senedir bu bebeği bekliyorum.neden söylemiyor?sadece erkeğe benzetiyorum dedi.lütfen acele cevap bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…