• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerinizilk doğum gününde neler planlıyorsunuz

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Selam kızlar,kızım aralık ayında 1 yaşını dolduruyor ilk doğum günü olduğu için tabi insan farklı şeklilde kutlamak istiyor sizlerden fikirlerinizi bekliyorum,ilk doğum gününü evdemi dışardamı kutlamayı düşünüyorsunuz ne tarz bi organizasyon istiyorsunuz arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim .

selam cnm.ben de çok heyecanlıyım ne yapsak diye.19 aralık doğumlu,seninki hangi gün?1 yaş şekeri yapmayı düşünüyorum.1 şeklinde ya da farklı şekilde pasta,kurabiye,kıyafet ayyy çok heyecanlı.

benım kızımda 17 aralık doĞumlu Şeker fıkrı Çok sÜper bence renk olur ne gÜzel ama dıŞarıdamı evdemı kutlayacaksınız

evde aile arasında bi kutlama düşünüyoruz.dışardaki kutlamayı anlayamayacak kadar küçük.o kadar masrafa gerek te yok bence.

evde aile arasında bi kutlama düşünüyoruz.dışardaki kutlamayı anlayamayacak kadar küçük.o kadar masrafa gerek te yok bence.

doğru söylüyosun bende öyle düşünüyorum b,ir iki arkadaşımı çağırırım onlarında kızlar var ve benim kızımla akranlar güzel olur heralde

bende 2 gece doğum günü yapmayı planlıyorum biri sadece ailelerimizle biride arkadaslarımızla allahım nasip etsin cümlemize inşallah daha çookk doğum günleri görürüz

bizde evde kutlayaçagız pastasının üstünde ilk fotografı olaçak kurabiye börek falan yapaçagım dogum günü iiçin yeni kıyafet alaçagım gün yaklaştıkça heyeçanlanıyorum 5 aralık dogum günümüz bizim :dance: büyüdü bebişlerimiz maşallah olsun

bizde evde kutlayaçagız pastasının üstünde ilk fotografı olaçak kurabiye börek falan yapaçagım dogum günü iiçin yeni kıyafet alaçagım gün yaklaştıkça heyeçanlanıyorum 5 aralık dogum günümüz bizim :dance: büyüdü bebişlerimiz maşallah olsun

aynı gün doğmuşlar cnm bizizmde 5 aralık

kendı aramızda kutlarız herhalde evde anlayacağın tatlım çok tanıdığımız olmadığı için burada dışarıda yapsak kımı çağıracağız kı

ayyy elemeği bebek şekeri fikrini sevdim ben.
hemen başlayım araştırmalara kaydirigubbakcemile4

elbetteki balon.üstünde karakterler olan,havada duran.bebek arabalarına falan asılanlardan.yuvarlak oluyo genelde.

ilkim de 11aralık doğumlu.bende sade bir doğum günü düşünüyorum.çok kalabalık olsun istemiyorum.kızım sevmiyor kalabalık ortamları.
o gün onun günü mutlu olsun.
ne çabuk büyüyorlar yaa.allah bütün yavrularımızın ömürlerini uzun etsin inş.

karamel istanbul adlı siteden çok güzel bir fikir buldum.1yaş şekeri ile ilgili.ambalajcılardan küçük kutu ya da torba gibi kalp şeklinde küçük kutu alcam.içine pembe renk badem şekeri koyucam.kurdele bağlıycam.kutunun üzerine de "sena 1 yaşında,19.12.2009" şeklinde etiket yapıştırcam.şekeri yesinler,kutu hatıra kalır.:jeyyar:

AAA.Dandini28 Spr fikir,ama ambalajcı nerden bulacağız.Şimdiden araştırmak gerek.Bizim doğumgünümüz 26 Aralık.Ben bebeğimin mevlüdüne şeker yaptırmıştım,300 TL ödemiştim.Bu kez o kadar masraflı olsun istemiyorum,üstelik şeker yeniliyor,ambalajı atılıyor..Bu hoş bi hatıra olarak kalır.Ama tabi aynı fiyata denk gelirse gerek yok,bi öğrenmek lazım.

topiginizi tesadüfen gördüm güzel anneler
nolur yalnis anlamayin ben cocuklarimizin özel günlerinde yapilabilcek menü hakkinda topik acmisdim paylasimda bulunan arkadaslarda cok oldu
ilginizi cekerse göz atin derim
insallah hersey gönlünüzce olur

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...5z305n-246zel-g252nleri-i231in-men252ler.html

sağol incitanemtuanaa.s. güzel fikirlere her zaman ihtiyacımız var.akıl akıldan üstündür demişler,ufkumuz genişlesin

Back