Doğuma Hazırlık bebişlerinize kaç beden ciciler alıyorsunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
21
arkadaşlar 29.haftamdayım ve artık biyerlerden başladım ciciler almaya ama beden konusunda kafam çok karışdı yeni dogmuş bebeklere 50 beden olur diyolar pek küçük geldi gözüme 56 bendenle de arasında fazla fark yok siz kaç beden aldınız hangi bedeni tavsiye ediyosunuz.

Ben 37.haftamdayım yeni doğan olarak giyeceklerini tamamladım sanırım.Sanırım diyorum çünkü aldıklarım yeterlimi diye kafama takılıyor çok fazla kıyafet almadım hemen büyüyorlar yetersiz olursa alırırım bi kaç parça daha. Beden olarak 56 aldım Dediğiniz gibi 56 ile 50 arasında çok fark yok ama banada yenidoğan bedeni bu dediler mağazadakilere güvenip aldım bedenine uyar inş. Hayırlı doğumlar inş. sağlıklı bi şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız.

ben şimdilik 3 er tane 50 3 er tanede 56 benden body tulum vs. aldım biraz daha alıcam onlarıda 56 mı alsam diye kararsız kaldımm.

canım tecrübeli bir anne olarak 50 beden mutlaka alın diyorum. özellikle 3500 gr altında doğması bekleniyorsa bebişlerinizin yeni doğduğunda 56 üzerinde emanet gibi oluyor. doğduğunda malum bol bol resim çekilecek ve bir ömür boyu saklanacak o resimler. kıyafetlerinin üzerine oturması önemli.(bana hep büyük aldırmışlardı pişman oldum) ama 50 bedenler 3 takımdan fazla olmasın. gerçekten hemen büyüyorlar 50 bedenler eskimeden hatıra olarak kalıyor.

canım bence yeni doğanlara uygun olanlardan 1 beden büyük alın çünkü onlar çok küçük oluyor benim oğlum 3400gr.doğdu ve onları kullanamadık.zaten hemen büyüyor bebişler.bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş.şimdiden kolay bir doğum diliyorum ve tüm anne adaylarına

bugün mothercare in outletine gittim 0-3 aylık olanlardan aldım umarım olur 3 tanede 50 benden vardı.
yanlız arkadaşlar mothercarein outletinden aldıkdan sonra fiyat farkı varmı gerçekden diye maltepe carrefourdaki magazasına gittim aldıgım badiler aynı fiyattı paketin iiçinde 7 tane var 28 tl.

benim kızım 3100 gr doğdu herşey büyük geldi ilk zamanlar.ama sonra tam bedeni olmuyor mesela 3 aylıkken 3 ay kıyafetleri olmuyor hep bir beden büyük aldım.

arkadaşlar konumuz ile ilgili değil ama yardıma ihtiyacım var bebek havlusu almadım suyu iyi emen havlu almak istiyorum bu konuda form açacağım ama nasıl açacağımı bilmiyorum 38 haftaya girecem havlum eksik kaldı karar veremedim yardım edermisiniz

Selamlar... Ben bebeğimin havlusunu Özdilekten aldım, 9 TL ye. Piyasada 16-17 TL denen havlulardan daha kaliteli buldum doğrusu. Bakalım kullanınca anlayacağım...

selam kızlar,
ben yenidoğan birkaç ikili takım, zıbın vs.aldım.
ama 0-3 ay ve 3-6 ay daha çok aldım.
hastane çıkışı da 0-3 ay aldım. satıcı kız yenidoğan 15-20 gun giyebilir dedi en fazla.
biraz buyuk de olsa idare edicez artık.

Papatya946 cevap yazdığın için teş.ederim 39.haftaya girdim hala havlu almadım bu haftasonu kendimi iyi hissedersem özdileğe gitmeyi düşünüyordum artık ordan alırım havlunun içine suyu iyi emen bez koyuyormuş anneler ama o bezleri nerde bulurum bilmiyorum iyi günler arkadaşlar

ben birçok şeyini 0-3 ay arası aldım yani 50 beden ama beğendiğim bazı penye hırka ve yelekler vardı onlardanda 3-6 ay arası yani 56 beden aldım hazırl bulmuşken kaçırmıyım dedim

NURSAHıN ben idilbabynin hastane çıkışını almıştım içinde havlusuda vardı tek olarakta satılıyor özdilektede bayiliği var pınar tekstildede pınarda daha çok çeşit var ama tavsiye ederim yumuşacıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…